Επίθεση Λιμανάκια: “Σας παρακαλώ, βάλτε με μαζί του λίγο στο κρατητήριο”!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Λιμανάκια: “Σας παρακαλώ, βάλτε με μαζί του λίγο στο κρατητήριο”!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ζήτησε να μείνει για λίγο με τον Αλβανό που τον είχε πυροβολήσει και είχε χτυπήσει την σύντροφο του, ο 29χρονος επιχειρηματίας που αναγνώρισε στο ειδικό δωμάτιο τον 34χρονο δράστη. Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο γνωστός επιχειρηματίας στα Ναυτιλιακά που δέχτηκε επίθεση στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης όπου […]

03.05.2017 | 09:33

Ζήτησε να μείνει για λίγο με τον Αλβανό που τον είχε πυροβολήσει και είχε χτυπήσει την σύντροφο του, ο 29χρονος επιχειρηματίας που αναγνώρισε στο ειδικό δωμάτιο τον 34χρονο δράστη.

Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες που είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο γνωστός επιχειρηματίας στα Ναυτιλιακά που δέχτηκε επίθεση στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης όπου βρισκόταν μαζί με την κοπέλα του, στις 11 Φεβρουαρίου.

Τη νύχτα- θρίλερ, το ζευγάρι έκανε βόλτα με την μερσεντές, όταν στην πόρτα του συνοδηγού εμφανίστηκαν δυο κουκουλοφόροι, ο ένας κρατώντας στα χέρια του ένα πιστόλι και αμέσως άνοιξαν την πόρτα. Η κοπέλα άρχισε να ουρλιάζει και οι ληστές προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν, όμως ο 29χρονος επιχειρηματίας πάλεψε μαζί τους.

Αν και κατάφερε να αφαιρέσει την κουκούλα του ενός, δέχθηκε πυροβολισμό στο πόδι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, έπειτα από συντονισμένες έρευνες που πραγματοποίησαν κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν στην περιοχή του Γκύζη τον 34χρονο Αλβανό.

Όταν ο 29χρονος τον αναγνώρισε, παρακαλούσε τους Αστυνομικούς να τον αφήσουν για λίγο μόνο του με τον Αλβανό κακοποιό, κάτι βεβαίως που δεν δέχθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

«Σας παρακαλώ, βάλτε με μια ώρα μαζί του στο κρατητήριο, κάντε μου σας παρακαλώ αυτή τη χάρη», τους είπε συγκεκριμένα.

 

Exit mobile version