Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μυστήριο με το κακοποιημένο δίχρονο στη Λαμία: Οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μυστήριο με το κακοποιημένο δίχρονο στη Λαμία: Οι γιατροί ενημέρωσαν τις Αρχές!

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας θα βρεθεί εντός της ημέρας ο 39χρονος πατέρας, που κρατείται για την κακοποίηση του 2χρονου παιδιού του. Ο εισαγγελέας διέταξε να εξεταστεί ο άντρας από ψυχίατρο πριν απολογηθεί, ενώ ζήτησε να δει και τη μητέρα. Όλα άρχισαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο πατέρας που έκανε βόλτα με το παιδί […]

asthenoforo-ekab

Ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας θα βρεθεί εντός της ημέρας ο 39χρονος πατέρας, που κρατείται για την κακοποίηση του 2χρονου παιδιού του. Ο εισαγγελέας διέταξε να εξεταστεί ο άντρας από ψυχίατρο πριν απολογηθεί, ενώ ζήτησε να δει και τη μητέρα.

Όλα άρχισαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ο πατέρας που έκανε βόλτα με το παιδί στην περιοχή των Καμένων Βούρλων.

Περίπου στις 04:30 σήμερα τα ξημερώματα το 2χρονο αγόρι μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας χτυπημένο και με υποθερμία. Μαζί ήταν και ο πατέρας, που δεν απαντούσε ξεκάθαρα στις ερωτήσεις των γιατρών, με αποτέλεσμα εκείνοι να καλέσουν την αστυνομία.

«Πήγαμε μια βόλτα με το παιδί, αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγινε», είπε με παράξενο ύφος ο 39χρονος. Ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του 39χρονου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Η οικογένεια που ζει στην Αθήνα επέστρεφε από εκδρομή για το τριήμερο, όμως επειδή η έγκυος γυναίκα κουράστηκε, αποφάσισαν να μείνουν τη νύχτα σε ξενοδοχείο.

Γύρω στις 23.00 το βράδυ η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα. Στις 03:30 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων ο πατέρας ζητούσε βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν. Έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες.

Τι είπε ο πατέρας

Ο 39χρονος πατέρας είπε ότι επειδή δεν είχε ύπνο πήρε το παιδί και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο χωριό Καρυά, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Επειδή το παιδί λερώθηκε και δεν είχε τρόπο να το αλλάξει του έβγαλε τα ρουχαλάκια του. Μετά προσπάθησε να το πλύνει σε μια βρύση και για αυτό έτρεμε από το νερό που ήταν κρύο. Για τις  εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε. Η μητέρα ενημερώθηκε τα ξημερώματα και έτρεξε κοντά στο παιδί της, ενώ υποστήριξε πως ο σύζυγος της δεν υπήρξε ποτέ βίαιος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις