Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτέλεση Βασίλη Γρίβα: “Δάσκαλε βοήθα, σκοτώνουν τον πατέρα μου”
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτέλεση Βασίλη Γρίβα: “Δάσκαλε βοήθα, σκοτώνουν τον πατέρα μου”

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων της δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο στα Γλυκά Νερά. «Δάσκαλε βοήθα με σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε ουρλιάζοντας το παιδί του, που μόλις είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μπει στην τάξη του! Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο […]

purobolismoi-sta-gluka-nera-eksw-apo-sxoleio-me-duo-traumaties_25.w_l

Συγκλονίζουν οι πληροφορίες αυτοπτών μαρτύρων της δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα έξω από το σχολείο στα Γλυκά Νερά.

«Δάσκαλε βοήθα με σκοτώνουν τον πατέρα μου», φώναζε ουρλιάζοντας το παιδί του, που μόλις είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να μπει στην τάξη του!

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, εκείνη την ώρα έτυχε να βρίσκεται στην είσοδο του σχολείου ένας δάσκαλος, ο οποίος είδε ολόκληρο το συμβάν και στον οποίο έτρεξε απελπισμένο για βοήθεια το παιδί.

«Το παιδί έκλαιγε. Είδε έναν κουκουλοφόρο. Πρέπει να ήταν έξω από το αυτοκίνητο ο εκτελεστής. Κατέβηκε από το αμάξι και το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα», λένε όσοι βρέθηκαν μπροστά.

body2

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το πρωί, ενώ ο μπράβος της νύχτας και αθλητής μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας άφησε με το αυτοκίνητο το ηλικίας δέκα ετών παιδί του στο σχολείο.

Την στιγμή που το παιδί κατέβαινε από το αυτοκίνητο, τέσσερα άτομα που φορούσαν κράνη γάζωσαν τον άντρα, δολοφονώντας τον επί τόπου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις