Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αρρώστια με τον Ντάνο: “Μου προσφέρουν χρήματα για να δώσω το τηλέφωνο του” (video)
LIFESTYLE

Αρρώστια με τον Ντάνο: “Μου προσφέρουν χρήματα για να δώσω το τηλέφωνο του” (video)

H τρέλα των γυναικών με τον Ντάνο είναι γνωστή, όμως μετά την αποκάλυψη τραγουδίστριας που τον γνωρίζει, γίνεται σαφές πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει γίνει εμμονή για πολλά κορίτσια… Η τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Survivor γνωρίστηκαν πέρυσι στη Σκιάθο, με τον γοητευτικό παίκτη να την ξεναγεί στις ομορφιές του νησιού. «Η […]

ντανος

H τρέλα των γυναικών με τον Ντάνο είναι γνωστή, όμως μετά την αποκάλυψη τραγουδίστριας που τον γνωρίζει, γίνεται σαφές πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει γίνει εμμονή για πολλά κορίτσια…

Η τραγουδίστρια Βασιλική Νταντά και ο Γιώργος Αγγελόπουλος του Survivor γνωρίστηκαν πέρυσι στη Σκιάθο, με τον γοητευτικό παίκτη να την ξεναγεί στις ομορφιές του νησιού.

«Η αλήθεια είναι ότι είχε έρθει να μας ξεναγήσει στη Σκιάθο. Ήταν μεγάλη και καλή παρέα και πραγματικά δεν ένιωθα καθόλου μοναξιά. Εκεί γνώρισα και τον Γιώργο. Η παρέα ήταν λίγο από όλα. Ήταν καλοί φίλοι. Με τον Ντάνο έχουμε πολλούς κοινούς φίλους και βρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Πραγματικά, πάλι καλά που ήταν εκεί τη συγκεκριμένη μέρα γιατί είχε τόσο κακό καιρό που τον είχα βάλει να πηγαίνει… κολυμπώντας πήγαινες πιο γρήγορα.

Δικαιολογημένα έχει fan club. Εκτός από την παρουσία, που είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, είναι πολύ σοβαρό παιδί, πολύ ώριμος, είναι κατασταλαγμένος, ξέρει πολύ καλά αυτό που κάνει και νιώθεις μια ασφάλεια όταν είσαι δίπλα του. Σου βγάζει μια σιγουριά και ένιωσα κι εγώ καλά», εξομολογήθηκε η Βασιλική Νταντά στον Θέμο Αναστασιάδη.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινό, είπε: «Ανέβασα μια φωτογραφία με τον Ντάνο από τις διακοπές στη Σκιάθο και έγινε ένας χαμούλης. Μέχρι και λεφτά μου έδιναν, φαντάσου, για να τους δώσω το τηλέφωνό του. Το τι μηνύματα δέχτηκα μετά τη φωτογραφία αυτή δεν το περίμενα ούτε εγώ. Όχι μόνο από άγνωστες κοπέλες, αλλά και από φίλες μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις