Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τον σκότωσε με το τηγάνι
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον σκότωσε με το τηγάνι

του Πέτρου Καρσιώτη Με τηγάνι της κουζίνας κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του αδελφού του ο 41χρονος, που τελικά ομολόγησε τα ξημερώματα της Κυριακής. O δράστης ομολόγησε τελικά ότι αυτός ήταν που κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στον 37χρονο αδελφό του, μέσα στο σπίτι τους στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου της Νέας Ιωνίας Βόλου. Μετά από πολλές αντιφάσεις […]

13-skillets-mauviel-heritage.w710.h473.2x

του Πέτρου Καρσιώτη

Με τηγάνι της κουζίνας κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του αδελφού του ο 41χρονος, που τελικά ομολόγησε τα ξημερώματα της Κυριακής. O δράστης ομολόγησε τελικά ότι αυτός ήταν που κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στον 37χρονο αδελφό του, μέσα στο σπίτι τους στις εργατικές κατοικίες Φυτόκου της Νέας Ιωνίας Βόλου. Μετά από πολλές αντιφάσεις στις οποίες είχε πέσει κατά την εξέτασή του από την Ασφάλεια, ο αδελφοκτόνος ομολόγησε ότι τα δύο αδέλφια βρισκόταν στο σπίτι τους, όπου είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Κάποια στιγμή, κατά τους ισχυρισμούς του, ο αδελφός του τού επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Στη συνέχεια, πρόσθεσε, τον έβγαλε έξω από το σπίτι, για να πάρει αέρα, γιατί νόμιζε ότι είχε λιποθυμήσει! Αμέσως μετά, ο δράστης, ζαλισμένος από το ποτό, έπεσε για ύπνο και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε, είπε, τι είχε γίνει. Ο ίδιος στην αρχή είχε πει στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέλφια έπεσαν θύματα ληστείας τριών αγνώστων που σκότωσαν τον αδελφό του. Σύμφωνα με τους γείτονές τους, τα δύο αδέρφια έμεναν μόνα τους τα τελευταία 2-3 χρόνια, ύστερα από το θάνατο της μητέρας τους. Ο πατέρας τους που έμενε σε νησί, πέθανε πριν από 40 μέρες. Το άτυχο θύμα φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και για τον λόγο αυτό λάμβανε αναπηρική σύνταξη, με την οποία συντηρούνταν και οι δυο τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις