Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στο νοσοκομείο 61χρονος: Άγρια επίθεση από πιτ μπουλ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νοσοκομείο 61χρονος: Άγρια επίθεση από πιτ μπουλ

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης με 150 ράμματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του, νοσηλεύεται 61χρονος λογιστής μετά από άγρια επίθεση πιτ μπουλ που δέχθηκε! Όπως δήλωσε μετά την φρικτή περιπέτειά του και ενώ ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ είχε συλληφθεί από την Αστυνομία, ένοιωσε την ανάσα του […]

720_513162_85f6b8fcc9-83928a9f80b95b50

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης με 150 ράμματα στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός του, νοσηλεύεται 61χρονος λογιστής μετά από άγρια επίθεση πιτ μπουλ που δέχθηκε!

Όπως δήλωσε μετά την φρικτή περιπέτειά του και ενώ ο ιδιοκτήτης του πιτ μπουλ είχε συλληφθεί από την Αστυνομία, ένοιωσε την ανάσα του θανάτου στο πρόσωπο του!

Η επίθεση έγινε απόγευμα, μόλις είχε επιστρέψει από το χώρο εργασίας του στο σπίτι του. Ξαφνικά άκουσε τις φωνές της κόρης του, η οποία έκλαιγε και καλούσε σε βοήθεια καθώς την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το σκυλάκι της, όρμησε σ αυτό το πιτ μπουλ.

Η μητέρα του ιδιοκτήτη προσπάθησε να σταματήσει το κακό με ένα ξύλο

Εκεί βρέθηκε και η μητέρα του ιδιοκτήτη του  σκύλου που προσπάθησε με ένα ξύλο  να το κρατήσει μακριά από την κοπέλα και το σκυλάκι της που ήταν πια σε ημιθανή κατάσταση.

«Ξαφνικά», λέει από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, «κι ενώ πίστευα πως όλα είχαν τελειώσει, ένοιωσα τον σκύλο να πηδά πάνω μου.

Μου επιτέθηκε αρχικά στο πρόσωπο όπου τρεις φορές έβγαλα με το χέρι μου τα δόντια του από πάνω μου»!

«Άρχισε να με δαγκώνει παντού. Μου έκοψε κομμάτι της γάμπας»

«Ωστόσο αυτό συνέχισε. Άρχισε να με δαγκώνει παντού. Ένοιωσα κάποια στιγμή να μου σκίζεται η γάμπα στο αριστερό μου πόδι όταν κατάλαβα πως είχε κόψει ένα μεγάλο κομμάτι του ποδιού μου.

Με σπασμένο το ένα μου χέρι ένιωθα σιγά σιγά να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου.

Κάποια στιγμή αντιλήφθηκα την ανάσα του σκύλου στο πρόσωπο μου κι εκεί πίστεψα πως ήλθε το τέλος μου. Πάλεψα για ένα 20λεπτο μαζί του, γνωρίζοντας πως δεν θα αντέξω και δεν έβλεπα να έρχεται κανείς να με βοηθήσει ! Εκεί είπα… φίλε πάει. Τελείωσα».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις