Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Υπόθεση- θρίλερ Μαρίας Ιατρού: Αναλαμβάνει ο ιατροδικαστής
ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση- θρίλερ Μαρίας Ιατρού: Αναλαμβάνει ο ιατροδικαστής

Ταυτοποιήθηκε επίσημα η σορός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία. Σύμφωνα με το Λιμενικό, ανήκει στην 36χρονη Ελληνίδα Μαρία Ιατρού, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι για δεκαπέντε μέρες. Τις έρευνες για την συγκλονιστική υπόθεση, αναλαμβάνει κατόπιν εντολής […]

dio_0

Ταυτοποιήθηκε επίσημα η σορός της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε στο βυθό του Αμβρακικού κόλπου, κοντά στην Αμφιλοχία.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ανήκει στην 36χρονη Ελληνίδα Μαρία Ιατρού, την οποία αναζητούσαν οι δικοί της άνθρωποι για δεκαπέντε μέρες.

Τις έρευνες για την συγκλονιστική υπόθεση, αναλαμβάνει κατόπιν εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, το τμήμα Τροχαίας Αμφιλοχίας και το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου Κορινθίας.

Η κύρια προανάκριση θα διενεργηθεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Λουτρακίου, όπου κατοικούσε η 36χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα διενεργηθεί στην Πάτρα, προκειμένου να πληροφορηθούν τα αίτια του θανάτου της 36χρονης, αλλά και τον ακριβή χρόνο που αυτός επήλθε.

ιατρου

Τα πρώτα στοιχεία, που θέλουν το αυτοκίνητο βυθισμένο στα τέσσερα μέτρα και την γυναίκα δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας, δεν είναι ικανά να λύσουν το μυστήριο.

Πρόκειται για μια ιστορία θρίλερ: Η Μαρία είπε πως είναι πιεσμένη και θέλει να φύγει. Αφού η φίλη της δεν σήκωνε το τηλέφωνο, πήρε τον ξάδελφο της όπου δέχτηκε να την φιλοξενήσει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.

Στις 04:17 τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα, τον ενημερώνει πως θα καθυστερήσει, γιατί την σταμάτησαν σε μπλόκο, κάτι που η Τροχαία δεν επιβεβαίωσε. Από εκείνη την στιγμή το κινητό της έπαψε να λειτουργεί. Οι κάμερες των διοδίων έδειξαν ότι στις 03:35 πέρασε από την γέφυρα στο Ρίο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις