Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μαρία Ιατρού: Πού καταλήγει η Τροχαία για τις συνθήκες θανάτου της
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Ιατρού: Πού καταλήγει η Τροχαία για τις συνθήκες θανάτου της

Του Πέτρου Καρσιώτη Στην εκδοχή του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος, φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που διερευνούν υπό την εποπτεία εισαγγελέα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα τεσσάρων παιδιών Μαρία Ιατρού, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο βυθό της θάλασσας του Αμβρακικού, κοντά στην Αμφιλοχία. Ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ […]

kola1

Του Πέτρου Καρσιώτη

Στην εκδοχή του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος, φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί της Τροχαίας, που διερευνούν υπό την εποπτεία εισαγγελέα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μητέρα τεσσάρων παιδιών Μαρία Ιατρού, βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο βυθό της θάλασσας του Αμβρακικού, κοντά στην Αμφιλοχία.

Ήταν το τελευταίο κομμάτι του παζλ ενός πραγματικού οικογενειακού δράματος καθώς η 36χρονη μητέρα των παιδιών είχε φύγει από το σπίτι της την επομένη του Πάσχα, προκειμένου να αποφορτιστεί από την ψυχολογική πίεση που έλεγε ότι ένοιωθε και τελικά ενώ είχε σκοπό να συναντήσει έναν εξάδελφό της στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Σε ένα από τα σημεία- καρμανιόλες χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Alphafreepress, η Μαρία ιατρού έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, κοντά στην Αμφιλοχία, σε ένα από τα σημεία του δρόμου που χαρακτηρίζονται καρμανιόλα και στο οποίο έχουν χάσει τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι τα τελευταία χρόνια, δύο από τους οποίους το τελευταίο δίμηνο.

Πλαγιολίσθηση δείχνουν τα στοιχεία της Τροχαίας

Όπως δείχνουν οι έρευνες της Τροχαίας, το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε με αποτέλεσμα να χαθεί ο έλεγχος από την οδηγό που φορούσε κανονικά τη ζώνη της. Το όχημα βρέθηκε στο αέρα στην άκρη του δρόμου και έπεσε από ύψος με τη μπροστινή του πλευρά κατακόρυφα στα βράχια και από εκεί στη θάλασσα.

Χάρη στην παρατηρητικότητα ενός ανθρώπου που είδε να εξέχει το πίσω μέρος του οχήματος βρέθηκε η σωρός της τραγικής μητέρας πολλές ημέρες από την εξαφάνισή της.

 Τι έδειξε η νεκροτομή στη σωρό της άτυχης μητέρας

Νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών. Όπως ανέφερε ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, «θα μπορούσαμε για την ώρα να πιθανολογήσουμε ως αιτία θανάτου τον πνιγμό, αλλά δυστυχώς στην κατάσταση που είναι οι πνεύμονες, δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω».

Ελπίζω, συνέχισε ότι «θα μας δώσει απαντήσεις η ιστολογική εξέταση», ενώ προσέθεσε, «θα γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις, που άλλωστε πάντα κάνουμε». Το τελευταίο για να διαπιστωθεί σε ποια ακριβώς κατάσταση οδηγούσε η 36χρονη Μαρία.

Επίσης, ο Ανδρέας Γκότσης είπε  ότι «η σορός της 36χρονης ήταν σε προχωρημένη σήψη και όλα τα όργανα έχουν σχεδόν αλλοιωθεί». Όσον αφορά τον χρόνο θανάτου, τον προσδιορίζει «πριν από περίπου 10 με 15 ημέρες, δηλαδή συμβατό με το διάστημα που εξαφανίστηκε.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις