Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Που χειρουργεί ο Κύζας;»: Σχόλια-φωτιά για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Που χειρουργεί ο Κύζας;»: Σχόλια-φωτιά για το ΠΑΟΚ-ΠΑΟ

Οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού  για τη διαιτησία στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν λένε να κοπάσουν. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωσή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία γίνεται λόγος για σφαγή. Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στάθηκαν πολλοί ρεπόρτερ και μάλιστα μερικοί από αυτούς υπηρετούν ρεπορτάζ αντίπαλων ομάδων. Δημοσιογράφοι που οπαδικά πρόσκεινται σε ΑΕΚ, […]

paok-pao

Οι διαμαρτυρίες του Παναθηναϊκού  για τη διαιτησία στον επαναληπτικό των ημιτελικών του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ δεν λένε να κοπάσουν. Είναι χαρακτηριστική η ανακοίνωσή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία γίνεται λόγος για σφαγή.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού στάθηκαν πολλοί ρεπόρτερ και μάλιστα μερικοί από αυτούς υπηρετούν ρεπορτάζ αντίπαλων ομάδων. Δημοσιογράφοι που οπαδικά πρόσκεινται σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Πανιώνιο ξεσπάθωσαν στο Facebook για τη διαιτησία του Κύζα, η οποία όπως τονίζουν θύμισε άλλες εποχές.

Πάνος Λούπος (Ώρα των Σπορ): Προφανώς αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει τους Παναθηναϊκους μέσα στην πίκρα τους, αλλά μπράβο στον προπονητή τους για τις δηλώσεις του…

Γιώργος Νοικοκύρης (ρεπόρτερ Ολυμπιακού, Goal): Για πάμε ολοι μαζι…

ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΟΜ ΠΕΡΟΜ….

υ.γ. όπως λεμε και ο γρομυ, οχι ονοματα, διευθυνσεις και τα σχετικα παρακαλω…

Γιώργος Τσακίρης (ρεπόρτερ ΑΕΚ, Gazzetta.gr): Όσα συμβαίνουν στην Τούμπα είναι βγαλμένα απ τα πλέον σιχαμενα χρόνια της τριασαθλιας ερυθρόλευκης διαιτητική και όχι μόνο χούντας…!!! Στον παο δεν δίνει πεναλτι, δωρίζει φάουλ ανύπαρκτο στο 1-0, μούφα αποβολή, ο Μάτος έπρεπε να χει αποβληθεί όπως και ο Βαρελα… Απίστευτα πράγματα!!!

Μάκης Διόγος (ρεπόρτερ Πανιωνίου, ΣΠΟΡ FM): Σε αντίθεση με τον μανατζεράκο ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν στάθηκε στη διαιτησία και ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό. Η διαφορά ανάμεσα σε έναν προπονητή και έναν μανατζεράκο…

Μπάμπης Τσιμπίδας (ρεπόρτερ ΠΑΟ, Sport24): Επρεπε να αποκλειστούμε σήμερα και αποκλειστήκαμε. Απλά τα πράγματα.

Αλέξανδρος Τσουβέλας (παραγωγός Sport 24 Radio): Μένει να πει ο Ιβάν “φτιάξτε το ομάντα σας να κερδίζετε και το ντιαιτησία” Μάγκες μια ξαδέρφη μου χρειάζεται επειγόν την βοήθεια σας για μια εγχείρηση..Ξέρετε που χειρουργεί ο Κύζας.

Διονύσης Δεσύλλας (ρεπόρτερ ΠΑΟ, ΣΠΟΡ-FM, Panathinaikos24.gr): Η αλήθεια πρέπει να λέγεται κι ας ενοχλεί. Κύζας και αστοχία του ΠΑΟ έκριναν το ματς. Διαιτησία που μας γυρίζει πολλά χρόνια πίσω,με τη διαφορά οτι τώρα υπήρχε άλλος εκλεκτός. Με μαύρες φανέλες. Απλά τα πράγματα.

ΥΓ Respect στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τη στάση του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις