Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ανάβει… φωτιές η ατάκα διαιτητή στον Γλύκο στο ντέρμπι!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάβει… φωτιές η ατάκα διαιτητή στον Γλύκο στο ντέρμπι!

Πολλά παράπονα έχουν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία στο ντέρμπι, όπου ο ΠΑΟΚ συνέτριψε το τριφύλλι με 4-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ για το τρόπαιο. Στον Δικέφαλο στέκονται όλοι στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, ωστόσο ξεχνάνε τον Γλύκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε και […]

glykos

Πολλά παράπονα έχουν στον Παναθηναϊκό με τη διαιτησία στο ντέρμπι, όπου ο ΠΑΟΚ συνέτριψε το τριφύλλι με 4-0 παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου. Εκεί θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ για το τρόπαιο.

Στον Δικέφαλο στέκονται όλοι στην επιθετική λειτουργία της ομάδας, ωστόσο ξεχνάνε τον Γλύκο, ο οποίος ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε και ουσιαστικά κράτησε μόνος του το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 34ο λεπτό μάλιστα, έκανε και μία απίστευτη απόκρουση, όταν η μπάλα κόντραρε στον Βαρέλα και άλλαξε πορεία, με τον Έλληνα γκολκίπερ να πετάγεται και να διώχνει εντυπωσιακά πάνω στη γραμμή.

Η συγκεκριμένη φάση λοιπόν, εντυπωσίασε ακόμα και έναν από τους διαιτητές, τον Στυλιάρα , που ήταν δίπλα του ως επιπρόσθετος και τον έπιασε η κάμερα να του λέει “μπράβο”!

Αυτή η ατάκα έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του ΠΑΟ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις