Εφιάλτης το bungee-jumping για την άτυχη γυναίκα (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Εφιάλτης το bungee-jumping για την άτυχη γυναίκα (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Είναι από τα σπορ που ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη, ωστόσο τα ατυχήματα που έχουν προκληθεί εφιστούν την προσοχή των ριψοκίνδυνων. Μια γυναίκα στη Βολιβία, παραλίγο να χάσει τη ζωή της, όταν το σκοινί ενός άλματος bungee-jumping από τη γέφυρα Λα Νέγκρα, 15 μέτρων, αποδείχθηκε μακρύ. Στο video η γυναίκα πέφτει με απόλυτη δύναμη στο νερό […]

27.04.2017 | 10:22

Είναι από τα σπορ που ανεβάζουν κατακόρυφα την αδρεναλίνη, ωστόσο τα ατυχήματα που έχουν προκληθεί εφιστούν την προσοχή των ριψοκίνδυνων.

Μια γυναίκα στη Βολιβία, παραλίγο να χάσει τη ζωή της, όταν το σκοινί ενός άλματος bungee-jumping από τη γέφυρα Λα Νέγκρα, 15 μέτρων, αποδείχθηκε μακρύ.

Στο video η γυναίκα πέφτει με απόλυτη δύναμη στο νερό καθώς το σχοινί δεν μπόρεσε να ανακόψει ούτε στο ελάχιστο τη φόρα της.

Ακολούθησαν στιγμές τρόμου. Οι άνθρωποι στη γέφυρα φώναζαν, ενώ δυο άτομα έτρεξαν κοντά της, αφού για ώρα η γυναίκα δεν κουνιόταν καθόλου.

Εκπρόσωπος της εταιρείας που διοργάνωσε το άλμα ανακοίνωσε ότι η γυναίκα δεν υπέστη κάποιο κάταγμα αλλά αναμένονται τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων.

Exit mobile version