Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Νεαρή μητέρα και οι γονείς της συνελήφθησαν για παράνομη υιοθεσία
ΕΛΛΑΔΑ

Νεαρή μητέρα και οι γονείς της συνελήφθησαν για παράνομη υιοθεσία

Του Πέτρου Καρσιώτη Νεαρή μητέρα βρέφους από τη Βουλγαρία και οι γονείς της συνελήφθησαν από την Ασφάλεια στη Λάρισα, γιατί επιχείρησαν να πουλήσουν αντί 40.000 ευρώ το μωρό. Όμως, οι υποψήφιοι θετοί γονείς του βρέφους, αυτοί δηλαδή που θα το υιοθετούσαν παράνομα, ήταν ένα ζευγάρι αστυνομικών, που έπαιξε το συγκεκριμένο ρόλο. Για την υπόθεση, σύμφωνα […]

dimarxos-paranomi-uiothesia

Του Πέτρου Καρσιώτη

Νεαρή μητέρα βρέφους από τη Βουλγαρία και οι γονείς της συνελήφθησαν από την Ασφάλεια στη Λάρισα, γιατί επιχείρησαν να πουλήσουν αντί 40.000 ευρώ το μωρό.

Όμως, οι υποψήφιοι θετοί γονείς του βρέφους, αυτοί δηλαδή που θα το υιοθετούσαν παράνομα, ήταν ένα ζευγάρι αστυνομικών, που έπαιξε το συγκεκριμένο ρόλο.

Για την υπόθεση, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της  Αστυνομίας, τρεις  υπήκοοι Βουλγαρίας και συγκεκριμένα η 21χρονη, μητέρα του βρέφους και οι 52χρονοι γονείς της, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί υιοθεσιών.

Οι εμπλεκόμενοι,  μετά από τηλεφωνικές επαφές και συναντήσεις που είχαν με ζευγάρι αστυνομικών, που εμφανίστηκαν ως ενδιαφερόμενοι να υιοθετήσουν παράνομα το μωρό-οι νόμιμες  υιοθεσίες είναι πραγματικός Γολγοθάς για τα άτεκνα ζευγάρια- συμφώνησαν να παραδώσουν το βρέφος, λίγες μέρες μετά τη γέννησή του έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 ευρώ.

Σε προκαθορισμένο ραντεβού στη Λάρισα οι αστυνομικοί παρέλαβαν το βρέφος και παρέδωσαν στη μητέρα και στους γονείς της  το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Αμέσως μετά, άλλοι  αστυνομικοί, που παρακολουθούσαν διακριτικά το χώρο, επενέβησαν και συνέλαβαν τους δράστες.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις