Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Δυσάρεστη οσμή στις μασχάλες; Απαλλαγείτε με τέσσερα κόλπα!
ΥΓΕΙΑ

Δυσάρεστη οσμή στις μασχάλες; Απαλλαγείτε με τέσσερα κόλπα!

Η εφίδρωση κάνει τις μασχάλες σας να μυρίζουν άσχημα και μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε τα χημικά προϊόντα του εμπορίου, δείτε τέσσερις φυσικούς τρόπους να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά. Μαγειρική σόδα Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή […]

d8dc50dbe993cec39ed50d5ac0504ca2_XL

Η εφίδρωση κάνει τις μασχάλες σας να μυρίζουν άσχημα και μπορεί να σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση. Αν δεν θέλετε να χρησιμοποιείτε τα χημικά προϊόντα του εμπορίου, δείτε τέσσερις φυσικούς τρόπους να απαλλαγείτε από την άσχημη μυρωδιά.

Μαγειρική σόδα

Ανακατέψτε λίγη ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο καλαμποκάλευρο και εφαρμόστε αυτό το μείγμα στην περιοχή της μασχάλης για να διατηρήσετε το δέρμα σας ξηρό και φρέσκο όλη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε το κυρίως πριν να ντυθείτε το πρωί.

Έλαιο από δέντρο τσαγιού

Είναι γνωστό για τις αντιβακτηριδιακές και αντιμυκητιακές του ιδιότητες. Φτιάξτε ένα μείγμα από λίγες σταγόνες του ελαίου από δέντρο τσαγιού και λίγο φυσικό ροδόνερο και στη συνέχεια ψεκάστε το πάνω στην περιοχή της μασχάλης.

4

Αλκοόλ

Επιλέξτε άοσμη αλκοόλη, όπως βότκα, για να φύγει η μυρωδιά από το ίδιο το αλκοόλ. Ψεκάστε λίγο αλκοόλ κάτω από τα χέρια σας και θα αφαιρέσετε τη μυρωδιά και τα βακτηρίδια αμέσως.

Oξυζενέ

Εκτός από τα πολλά οφέλη που παρέχει, το υπεροξείδιο του υδρογόνου είναι επίσης ένας καταπληκτικός τρόπος για να εξαλειφθεί η οσμή στη μασχάλη. Απλά συνδυάστε το οξυζενέ με νερό ή φυσικό ροδόνερο και ψεκάστε το στις μασχάλες σας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις