Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και βρήκαν για φορείο μια πεταμένη πόρτα!
ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπήρχε ασθενοφόρο και βρήκαν για φορείο μια πεταμένη πόρτα!

  Κανείς δεν ξέρει πού θα βγει όλο αυτό το κακό με τις ελλείψεις στον χώρο της Υγείας, με τις συνέπειες να είναι το λιγότερο καταστροφικές. Με ήδη δύο θανάτους να έχουν αποδοθεί στην έλλειψη ασθενοφόρων ή προσωπικού, έρχεται ακόμα μία είδηση, πολύ πιο συνηθισμένη, από την Κρήτη. Ένας ηλικιωμένος από το Ροτάσι του Δήμου […]

 ImageHandlerS5GECWKU

Κανείς δεν ξέρει πού θα βγει όλο αυτό το κακό με τις ελλείψεις στον χώρο της Υγείας, με τις συνέπειες να είναι το λιγότερο καταστροφικές.

Με ήδη δύο θανάτους να έχουν αποδοθεί στην έλλειψη ασθενοφόρων ή προσωπικού, έρχεται ακόμα μία είδηση, πολύ πιο συνηθισμένη, από την Κρήτη.

Ένας ηλικιωμένος από το Ροτάσι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Κρήτης, τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το πρωί, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ανετράπη.

Οι γιοι του αλλά και κάτοικοι του χωριού έτρεξαν να τον βοηθούσαν και αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο, για να ακούσουν από τους υπαλλήλους στο Κέντρο Υγείας Χάρακα ότι δεν υπήρχε διαθέσιμο!

Τα πιο κοντινά διαθέσιμα ασθενοφόρα, βρίσκονταν σε Βιάννο και Αρκαλοχώρι, όμως μέχρι τις 10:15 το ασθενοφόρο δεν είχε φτάσει.

Οι γιοι του 75χονου βρήκαν- αν είναι δυνατόν- μια πεταμένη πόρτα για φορείο και κατάφεραν μαζί με τη βοήθεια χωριανών να τον ανεβάσουν στην καρότσα του αγροτικού και να τον μεταφέρουν γρήγορα στο Κέντρο Υγείας Χάρακα.

Οι γιατροί έκριναν επιτακτική τη διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις