Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δύο παιδιά, 2 και 9 ετών δίνουν μάχη να ξεπεράσουν τον κίνδυνο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο παιδιά, 2 και 9 ετών δίνουν μάχη να ξεπεράσουν τον κίνδυνο

Του Πέτρου Καρσιώτη Ένα αγοράκι δύο ετών στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα  κι ένα αγόρι 9 χρόνων, στο  Βενιζέλειο του  Ηρακλείου, προσπαθούν με τη βοήθεια των γιατρών να ξεπεράσουν τον κίνδυνο, που διέτρεξε η ζωή τους από διαφορετικές αιτίες. Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο Παίδων παιδάκι δύο ετών το οποίο κατάπιε ναρκωτικό […]

18a5d69016f1c52dedbd6be21504ce00_L

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα αγοράκι δύο ετών στο Νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα  κι ένα αγόρι 9 χρόνων, στο  Βενιζέλειο του  Ηρακλείου, προσπαθούν με τη βοήθεια των γιατρών να ξεπεράσουν τον κίνδυνο, που διέτρεξε η ζωή τους από διαφορετικές αιτίες.

Σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην εντατική στο νοσοκομείο Παίδων παιδάκι δύο ετών το οποίο κατάπιε ναρκωτικό χάπι!

Το χάπι το βρήκε το παιδάκι μέσα στο σπίτι.

Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Παίδων όπου νοσηλεύεται.

Στο Παίδων βρίσκεται και η μητέρα του, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που μετέβησαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα για παραμέληση ανηλίκου και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Mε εγκαύματα ο 9χρονος στο Ηράκλειο

Με εγκαύματα μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου ένα 9χρονο αγοράκι, το οποίο, παίζοντας με έναν αναπτήρα στην αυλή του σπιτιού του στο Γάζι, έβαλε φωτιά σε δοχείο που περιείχε βενζίνη.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε άμεσα στο σημείο και μετέφερε το αγοράκι στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις