Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / To θαυματουργό κουτί με τα μπισκότα: Δεν σου επιτρέπει να φας δεύτερο! (pic-vid)
PLUS

To θαυματουργό κουτί με τα μπισκότα: Δεν σου επιτρέπει να φας δεύτερο! (pic-vid)

  To πιο δύσκολο πράγμα είναι να αντισταθεί κανείς σε ένα νόστιμο, μικρό, σοκολατένιο μπισκότο. Κι όσο πιο μικρά είναι, τόσο το χειρότερο καθώς είναι ταυτισμένα στο μυαλό μας… λιγότερες θερμίδες. Φυσικά αυτό δεν ισχύει. Αν λοιπόν έχεις βάλει στόχο τη δίαιτα, όμως δεν μπορείς να αντισταθείς στα γλυκά, το κουτί SneakySunny δίνει τη λύση: […]

 box_cookies

To πιο δύσκολο πράγμα είναι να αντισταθεί κανείς σε ένα νόστιμο, μικρό, σοκολατένιο μπισκότο. Κι όσο πιο μικρά είναι, τόσο το χειρότερο καθώς είναι ταυτισμένα στο μυαλό μας… λιγότερες θερμίδες.

Φυσικά αυτό δεν ισχύει.

Αν λοιπόν έχεις βάλει στόχο τη δίαιτα, όμως δεν μπορείς να αντισταθείς στα γλυκά, το κουτί SneakySunny δίνει τη λύση: Είναι ένα κουτί που για να ανοίξει χρειάζονται δύο άτομα.

Μάλιστα καλά διαβάσατε!

Το SneakySunny έχει μηχανισμό κλειδώματος που θυμίζει αυτόν που έχουν τα χρηματοκιβώτια, με μια σειρά τριών μοχλών έλξης και ένα περιστρεφόμενο κουμπί. Χρειάζονται 4 δάχτυλα για να ανοίξει: Το ένα άτομο χρησιμοποιεί τα δύο δάχτυλα για να τραβήξει δύο μοχλούς και ο άλλος τραβά τον τρίτο μοχλό και γυρίζει το κεντρικό κουμπί.

Φυσικά, το κουτί μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση όλων των ειδών των δελεαστικών σνακ, οπότε αξίζει!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις