Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Η νέα επικίνδυνη μόδα στο σεξ, για την οποία καυχιούνται οι άντρες (vid)
PLUS

Η νέα επικίνδυνη μόδα στο σεξ, για την οποία καυχιούνται οι άντρες (vid)

Μια πολύ επικίνδυνη τακτική των αντρών έχει αρχίσει να γίνεται μόδα το τελευταίο διάστημα, με τους ειδικούς να εφιστούν την προσοχή των γυναικών. Το stealthing είναι η πρακτική της αφαίρεσης του προφυλακτικού κατά τη συνουσία, χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση της γυναίκας. Πολλοί είναι οι άντρες που έχουν παραδεχτεί πως το κάνουν, ενώ στο […]

giati-i-genia-ton-millennials-kanei-ligotero-seks

Μια πολύ επικίνδυνη τακτική των αντρών έχει αρχίσει να γίνεται μόδα το τελευταίο διάστημα, με τους ειδικούς να εφιστούν την προσοχή των γυναικών.

Το stealthing είναι η πρακτική της αφαίρεσης του προφυλακτικού κατά τη συνουσία, χωρίς τη γνώση ή τη συναίνεση της γυναίκας. Πολλοί είναι οι άντρες που έχουν παραδεχτεί πως το κάνουν, ενώ στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές σελίδες, στις οποίες άντρες ανταλλάζουν συμβουλές για επιτυχημένο stealthing.

Σύμφωνα με την Alexandra Brodsky, δικηγόρο στο Εθνικό Κέντρο Δικαιωμάτων των Γυναικών στην Αγγλία, αυτή είναι μια καινούργια πρακτική για την οποία πολλές γυναίκες φοβούνται να μιλήσουν, αλλά πολλοί «δράστες» το διατυμπανίζουν σαν να είναι κατόρθωμα που τους τιμάει.

Σε μια μελέτη που έκανε η Brodsky, όταν ο άντρας εφαρμόζει αυτή την επικίνδυνη πρακτική του stealthing την ώρα της συνουσίας, η οποία κατά τ’ άλλα μπορεί σαφώς να είναι εντελώς συναινετική, μπορεί να κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση στα μάτια του νόμου.

Γνωστή είχε γίνει η υπόθεση στην Ελβετία, όπου ποινικό δικαστήριο απεφάνθη ότι αν η χρήση προφυλακτικού στο σεξ είναι αναμενόμενη αλλά δεν εφαρμοστεί, τότε νομικά η πράξη της συνουσίας μπορεί να θεωρηθεί σεξουαλική επίθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις