Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκληρή κριτική στη Λεπέν από τον πατέρα της: “Έπρεπε να αντιγράψει τον Τραμπ”
ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρή κριτική στη Λεπέν από τον πατέρα της: “Έπρεπε να αντιγράψει τον Τραμπ”

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Ζαν Μαρί Λεπέν στην κόρη του, για τον τρόπο που χειρίστηκε τον προεκλογικό της αγώνα. Παρά το γεγονός πως η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου κατάφερε να σπάσει το εκλογικό ρεκόρ του κόμματος με 7,5 εκατ. ψήφους, ο ακροδεξιός βετεράνος την κατηγόρησε πως δεν ήταν πολύ επιθετική. Χρησιμοποίησε μάλιστα ως παράδειγμα το […]

ImageHandler

Αυστηρή κριτική άσκησε ο Ζαν Μαρί Λεπέν στην κόρη του, για τον τρόπο που χειρίστηκε τον προεκλογικό της αγώνα.

Παρά το γεγονός πως η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου κατάφερε να σπάσει το εκλογικό ρεκόρ του κόμματος με 7,5 εκατ. ψήφους, ο ακροδεξιός βετεράνος την κατηγόρησε πως δεν ήταν πολύ επιθετική.

Χρησιμοποίησε μάλιστα ως παράδειγμα το οποίο έπρεπε να μιμηθεί η κόρη του, τον Ντόναλντ Τραμπ και την επιθετική του εκστρατεία που του χάρισε τη νίκη.

«Πιστεύω ότι η καμπάνια της ήταν πολύ χαλαρή. Εγώ αν ήμουν στη θέση της θα έκανα έναν αγώνα όπως ο Τραμπ, πιο ανοιχτό, πιο επιθετικό κατά των υπευθύνων για την παρακμή της χώρας μας είτε είναι αριστεροί είτε δεξιοί» δήλωσε ο 88χρονος Λεπέν στο ραδιόφωνο του RTL.

Να σημειωθεί πως πατέρας και κόρη, βρίσκονται σε κόντρα, από την ώρα που η Μαρίν Λεπέν αποφάσισε να «καθαρίσει» το προφίλ του κόμματος από κάθε σχέση με ξενοφοβικές αναφορές.
 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις