Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βράβευση… σκύλου από τις Ένοπλες Δυνάμεις! (photos)
ΕΛΛΑΔΑ

Βράβευση… σκύλου από τις Ένοπλες Δυνάμεις! (photos)

Ένας θηλυκός Βελγικός Ποιμενικός βραβεύτηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο τελετής αποφοίτησης Σχολείου Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων, που πραγματοποιήθηκε στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο. Ο σκύλος που βραβεύτηκε ως πατρογονικός στρατιωτικός, γεννήθηκε το 2009 και εντάχθηκε στη δύναμη των στρατιωτικών σκύλων του Γ΄ ΚΝΟ. Η προσφορά του είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού απέδωσε 43 επίλεκτους στρατιωτικούς σκύλους, […]

SKYLOS-1

Ένας θηλυκός Βελγικός Ποιμενικός βραβεύτηκε από τις Ένοπλες Δυνάμεις, στο πλαίσιο τελετής αποφοίτησης Σχολείου Εκπαίδευσης Στρατιωτικών Σκύλων, που πραγματοποιήθηκε στο Γ΄ Κτηνιατρικό Νοσοκομείο.

SKYLOS_2

Ο σκύλος που βραβεύτηκε ως πατρογονικός στρατιωτικός, γεννήθηκε το 2009 και εντάχθηκε στη δύναμη των στρατιωτικών σκύλων του Γ΄ ΚΝΟ.

Η προσφορά του είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού απέδωσε 43 επίλεκτους στρατιωτικούς σκύλους, με μεγάλο οικονομικό όφελος για την Υπηρεσία.

SKYLOS_3

Αφού ολοκλήρωσε την αναπαραγωγική ζωή, συνεκπαιδεύεται με το νέο συνοδό του, προκειμένου να συνεχίσει με νέα αποστολή ως φύλακας σε Μονάδα.

SKYLOS_4
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις