Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σάλος στην Ξάνθη, με τον θεολόγο που μοίρασε απαράδεκτο φυλλάδιο στους μαθητές
ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στην Ξάνθη, με τον θεολόγο που μοίρασε απαράδεκτο φυλλάδιο στους μαθητές

Σάλος έχει προκληθεί στην Ξάνθη, με τον θεολόγο που μοίρασε στους μαθητές φυλλάδια, στα οποία η ομοφυλοφιλία παρουσιάζεται ως ασθένεια και διαταραχή. Εις βάρος του καθηγητή σε Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης κατατέθηκε μήνυση, στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και έχει διαβιβαστεί στις διωκτικές αρχές της Ξάνθης. Την έχουν καταθέσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο […]

ImageHandler

Σάλος έχει προκληθεί στην Ξάνθη, με τον θεολόγο που μοίρασε στους μαθητές φυλλάδια, στα οποία η ομοφυλοφιλία παρουσιάζεται ως ασθένεια και διαταραχή.

Εις βάρος του καθηγητή σε Σχολείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ξάνθης κατατέθηκε μήνυση, στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. και έχει διαβιβαστεί στις διωκτικές αρχές της Ξάνθης.

Την έχουν καταθέσει το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, το Τμήμα Σεξουαλικού Προσανατολισμού και Ταυτότητας Φύλου του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των Συμφωνιών του Ελσίνκι, η Πολύχρωμη Πολυπολιτισμική Ομπρέλα Ξάνθης και το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας Athens Pride.

Η Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ξάνθης Μαρία Λουκοπούλου αναφέρει ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ θα ασχοληθεί με το θέμα καθώς η Ένωση είναι πάντα αντίθετη σε κάθε εκδήλωση ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Το φυλλάδιο έχει μοιραστεί σε όλους τους χριστιανούς μαθητές και αποκαλεί την ομοφυλοφιλία «διαταραχή» και «ασθένεια», που «δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για την παιδεραστία» ενώ υποστηρίζεται ότι τα άτομα αυτά «παρουσιάζουν πολύ συχνότερα κατάθλιψη, απόπειρες αυτοκτονίας, γενικευμένη αγχώδη διαταραχή, διαταραχή διαγωγής, χρήση ουσιών, αλκοολισμό… αυξημένο κίνδυνο για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα» ή ότι «η ομοφυλοφιλία ευθύνεται για την τρομακτική αύξηση του καρκίνου του στόματος σε ποσοστό 80%».

ceb8cf81ceb7cf83cebaceb5cf85cf84ceb9cebaceac-1 ceb8cf81ceb7cf83cebaceb5cf85cf84ceb9cebaceac-2
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις