Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ανατρέπει τα πάντα η μητέρα του (pic-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ανατρέπει τα πάντα η μητέρα του (pic-vid)

Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008. Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο της Λαμίας, ενώ ο κ. Σαραλιώτης εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του. Η μητέρα του θύματος Βερτζίν Τσαλικιάν χαρακτήρισε εντολοδόχους τους κατηγορούμενους, που εκτελούσαν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας. Τόνισε […]

i-dolofonia-grigoropoulou-mesa-apo-to-xroniko-tis-dikis_1.w_hr

Ξεκίνησε η εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβρη του 2008.

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο Εφετείο της Λαμίας, ενώ ο κ. Σαραλιώτης εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Η μητέρα του θύματος Βερτζίν Τσαλικιάν χαρακτήρισε εντολοδόχους τους κατηγορούμενους, που εκτελούσαν σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.

Τόνισε μάλιστα πως όλα έγιναν στο πλαίσιο του σχεδίου Πυθία.

«Είμαι περήφανη για τον γιο μου» πρόσθεσε και χαρακτήρισε υποκριτική τη συγνώμη του Επαμεινώνδα Κορκονέα αφού διατυπώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση. Ο πελάτης μου έχει ζητήσει συγνώμη από την πρώτη δίκη στην Άμφισσα, απάντησε ο συνήγορος υπεράσπισης Νίκος Καραφέρης.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δικηγόρος της οικογένειας του Αλέξανδρου, μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας, επισημαίνει πως είναι ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας πως είναι ιστορική ευθύνη όλων μας να συμπράξουμε στην αποκάλυψη της αλήθειας.


‘Αρχισε στο Εφετείο Λαμίας η εκδίκαση της… από LAMIASTARGR

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις