Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα! Βρέθηκε γυναίκα που αγνοούνταν 10 χρόνια!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη όλη η Ελλάδα! Βρέθηκε γυναίκα που αγνοούνταν 10 χρόνια!

Είναι από τα ασύλληπτα και όμως συνέβη, φέρνοντας απερίγραπτη χαρά στην οικογένεια που την αναζητά εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια! Η 62χρονη Μαρία Χερσονιτάκη, με καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε περιπλανώμενη στις 26 Μαρτίου, μετά από ενεργοποίηση του SILVER ALERT ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου. Η κατάσταση της δεν […]

ιλικ

Είναι από τα ασύλληπτα και όμως συνέβη, φέρνοντας απερίγραπτη χαρά στην οικογένεια που την αναζητά εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια!

Η 62χρονη Μαρία Χερσονιτάκη, με καταγωγή από την Κρήτη, βρέθηκε περιπλανώμενη στις 26 Μαρτίου, μετά από ενεργοποίηση του SILVER ALERT ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου.

Η κατάσταση της δεν ήταν καλή και το μόνο που μπορούσε να πει ήταν το μικρό της όνομα.

Οι Αρχές σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του νοσοκομείου έψαξαν παντού αλλά δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον δικό της άνθρωπο.

Τότε ήταν που ενημερώθηκε η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ κι αποφάσισε να συνδράμει. O μηχανισμός του SILVER ALERT ξεκίνησε αμέσως έρευνες.

Όσο η 62χρονη γυναίκα παρέμενε στο νοσοκομείο, οι εθελοντές του SILVER ALERT ερευνούσαν στοιχεία, μαρτυρίες και πληροφορίες που έδιναν οι πολίτες στη Γραμμή SOS 1065. Κι όμως! Σοκαρισμένοι όλοι, διαπίστωσαν πως η γυναίκα αγνοείτο από το 2007!

Η κ. Χερσονιτάκη επέστρεψε στην αγκαλιά της οικογένειάς της, μετά από 10 χρόνια άσκοπης περιπλάνησης και τρόμου.

Όλα αυτά χάρη στην καλή συνεργασία της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου με τους εθελοντές του SILVER ALERT.

hlikiomenh-1493127297

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις