Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο παλιός είναι αλλιώς! Ο γηραιότερος πορνοστάρ της γης μας λέει το μυστικό του (pics)
PLUS

Ο παλιός είναι αλλιώς! Ο γηραιότερος πορνοστάρ της γης μας λέει το μυστικό του (pics)

Ονομάζεται Shigeo Tokuda και είναι γνωστός ως ο γηραιότερος πορνοστάρ του κόσμου. Στα 82 του και ενώ ακόμη είναι ενεργότατος, μας αποκαλύπτει το μυστικό της ξέφρενης σεξουαλικής ορμής του, που δεν είναι άλλο από μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη. Ο Tokuda, ζει στο Τόκιο και ξεκίνησε την καριέρα του στο πορνό, «μόλις» στα 70 του […]

arton87382

Ονομάζεται Shigeo Tokuda και είναι γνωστός ως ο γηραιότερος πορνοστάρ του κόσμου.

Στα 82 του και ενώ ακόμη είναι ενεργότατος, μας αποκαλύπτει το μυστικό της ξέφρενης σεξουαλικής ορμής του, που δεν είναι άλλο από μια διατροφή πλούσια σε πρωτεΐνη.

Ο Tokuda, ζει στο Τόκιο και ξεκίνησε την καριέρα του στο πορνό, «μόλις» στα 70 του χρόνια, το 2004  δηλαδή, πρωταγωνιστώντας φυσικά σε ταινίες αυστηρά για ηλικιωμένους.

porn3

Ο ίδιος λέει πως το βασικό μυστικό της αντοχής του, είναι τα αυγά. Μιλώντας στη βρετανική Sun για το θέμα, είπε: «Ο κόσμος με ρωτά συνεχώς για το πώς έχω τέτοια επιμονή, αλλά δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Ωστόσο, προσπαθώ να ζω σωστά κάθε μέρα. Αν μιλάμε για πράγματα που σου δίνουν αντοχή, τρώω αυγά καθημερινά. Λατρεύω ένα πιάτο ρύζι με ένα ωμό αυγό στην κορυφή του».

sao-av-80-tuoi-blogtamsuvn-7_04 558000009033302

Πριν μπει στην ροζ βιομηχανία, ο Shigeo έφτιαχνε μηχανήματα τυχερών παιχνιδιών και στην πορεία ασχολήθηκε με την τουριστική βιομηχανία. Το 1974 είδε την πρώτη του ταινία πορνό, ενώ βρισκόταν σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Σύντομα άρχισε να ερευνά τη βιομηχανία του πορνό και τώρα γυρίζει μέχρι και 60 ταινίες το χρόνο.

1392455665-135144eo1i-o porn2

Τονίζει, πως όταν εργάζεται φροντίζει να ανεβάζει την αυτοπεποίθηση των γυναικών, με πολλά κοπλιμέντα για το σώμα τους.

«Λένε ότι η σεξουαλική ορμή ελαττώνεται όταν γερνάς. Αλλά πιστεύω πως αυτό γίνεται όταν αρχίζεις να δίνεις λιγότερη προσοχή στα πράγματα, και δεν εννοώ μόνο τις γυναίκες. Έχουμε λίγο χρόνο να μιλήσουμε πριν ξεκινήσει κάθε γύρισμα, και τότε λέω σε κάθε ηθοποιό ποιο σημείο του σώματός της βρίσκω όμορφο.

Σε ποιον δεν αρέσει να ακούει κάτι τέτοιο; Και εκτός αυτού, είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίσεις μια επικοινωνία. Έχοντας την επιθυμία να την παρατηρώ, βοηθά στο να ενδιαφερθώ γι’ αυτήν, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε σκέψεις για το σώμα της και για το πώς θα ήταν να κάνω σεξ μαζί της».

porn1 untitled

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις