Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γάλλος δήμαρχος θέλει να παραιτηθεί γιατί “οι μα@@ες ψήφισαν Λεπέν”!
ΚΟΣΜΟΣ

Γάλλος δήμαρχος θέλει να παραιτηθεί γιατί “οι μα@@ες ψήφισαν Λεπέν”!

Αν και οι Γάλλοι της έδωσαν μεγάλο ποσοστό, τα μεγάλα «κεφάλια» φαίνεται πως δεν θέλουν ούτε να ακούνε για την Μαρί Λεπέν! Μάλιστα το φτάνουν ένα βήμα παραπέρα, με τον δήμαρχο της γαλλικής πόλης Ανεζίν, να απειλεί με παραίτηση επειδή οι συμπολίτες του την ψήφισαν. «Είναι καταστροφή. Υπάρχει η πιθανότητα να παραιτηθώ γιατί δεν θέλω […]

ImageHandlerZDLS17W7

Αν και οι Γάλλοι της έδωσαν μεγάλο ποσοστό, τα μεγάλα «κεφάλια» φαίνεται πως δεν θέλουν ούτε να ακούνε για την Μαρί Λεπέν!

Μάλιστα το φτάνουν ένα βήμα παραπέρα, με τον δήμαρχο της γαλλικής πόλης Ανεζίν, να απειλεί με παραίτηση επειδή οι συμπολίτες του την ψήφισαν.

«Είναι καταστροφή. Υπάρχει η πιθανότητα να παραιτηθώ γιατί δεν θέλω να αφιερώσω τη ζωή μου σε μ….» είπε σε άπταιστα… γαλλικά ο Ντανιέλ Ντελομέζ, σχολιάζοντας το 38% που πήρε στην πόλη του το ακροδεξιό «Εθνικό Μέτωπο».

Δεύτερος στην Ανεζίν ήρθε ο αριστερός υποψήφιος Ζαν Λικ Μελανσόν με 19,25%.

Η δήλωση έγινε στην γαλλική εφημερίδα «L’Avenir de l’Artois» και έγινε αμέσως viral με χιλιάδες πολίτες να τον υποστηρίζουν και να εκφράζουν την ευχαρίστηση τους που δηλώνει ανοιχτά τη θέση του.

«Είναι το είδωλό μου» γράφει κάποιος και κάποιος άλλος συμπληρώνει: «Μπράβο, με κάνεις να νιώθω καλύτερα για την ανθρωπότητα»!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις