Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τον τσάκωσε να κλέβει και την χτύπησε με το φτυάρι!
ΕΛΛΑΔΑ

Τον τσάκωσε να κλέβει και την χτύπησε με το φτυάρι!

Και την έκλεψε και τη χτύπησε! Ένας άντρας, μπήκε στην αποθήκη του σπιτιού μιας 56χρονης γυναίκας στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας με σκοπό να της κλέψει τα τρόφιμα που είχε αποθηκευμένα. Εκείνη, άκουσε περίεργο θόρυβο και πήγε να δει μήπως τρύπωσε κάποιο ζώο. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον 51χρονο Έλληνα, δεν δίστασε να έρθει σα […]

ÌÕÊÇÍÅÓ-Ôñï÷áßï áôý÷çìá  óôï êüìâï ôùí Ìõêçíþí ôï ìåóçìÝñé ôçò ÐÝìðôçò 14 Áõãïýóôïõ,üôáí É× ìå ðïñåßá ÌõêÞíåò-Öß÷ôéá ðáñáâßáóå ôï stop êáé óõãêñïýóôçêå ìå äéåñ÷üìåíï áõôïêßíçôï ðïõ åß÷å êáôåýèõíóç ôï Íáýðëéï , áðïôÝëåóìá Þôáí íá ôñáõìáôéóèåß ç óõíïäçãüò ôïõ åíüò ï÷Þìáôïò êáé íá ìåôáöåñèåß ìå áóèåíïöüñï óôï íïóïêïìåßï ôïõ ¶ñãïõò.(eurokinissi-Âáóßëçò Ðáðáäüðïõëïò)

Και την έκλεψε και τη χτύπησε!

Ένας άντρας, μπήκε στην αποθήκη του σπιτιού μιας 56χρονης γυναίκας στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας με σκοπό να της κλέψει τα τρόφιμα που είχε αποθηκευμένα.

Εκείνη, άκουσε περίεργο θόρυβο και πήγε να δει μήπως τρύπωσε κάποιο ζώο. Όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον 51χρονο Έλληνα, δεν δίστασε να έρθει σα χέρια μαζί του για να πάρει πίσω τα πράγματα της.

Εκείνος, βρήκε ένα φτυάρι μπροστά του και τη χτύπησε! Αμέσως το έβαλε στα πόδια, μαζί με όσα τρόφιμα πρόλαβε να κλέψει.

Η 56χρονη ιδιοκτήτρια κατάφερε να καλέσει γρήγορα την αστυνομία, η οποία εντόπισε άμεσα τον 51χρονο, και τον συνέλαβε, ενώ τα κλοπιμαία επεστράφησαν στην γυναίκα.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενος για κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις