Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βαγγέλης Γιακουμάκης: Φωτογραφίες- σοκ στα χέρια του εισαγγελέα- Τι αποκαλύπτουν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Φωτογραφίες- σοκ στα χέρια του εισαγγελέα- Τι αποκαλύπτουν

H υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν έχει κλείσει ακόμη και οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι! Καταθέσεις και φωτογραφίες- ντοκουμέντα, που βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα εφετών, αποκαλύπτουν σοκαριστικά στοιχεία… Την ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης, στην περιοχή ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά στα Γιάννενα, έφερε τραύμα στο δεξί του […]

giakoumakis

H υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, δεν έχει κλείσει ακόμη και οι ένοχοι κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Καταθέσεις και φωτογραφίες- ντοκουμέντα, που βρίσκονται στα χέρια του εισαγγελέα εφετών, αποκαλύπτουν σοκαριστικά στοιχεία…

Την ημέρα που βρέθηκε νεκρός ο αδικοχαμένος Βαγγέλης, στην περιοχή ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά στα Γιάννενα, έφερε τραύμα στο δεξί του χέρι ενώ υπήρχε στο σημείο και ένα μαχαίρι.

Ο ντέντεκτιβ Κ.Σπύρου, υποστηρίζει ότι κάποιοι τον χτύπησαν με σιδερόβεργα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στα χέρια του εισαγγελέα, βρίσκεται και μια αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού ο οποίος όπως ισχυρίζεται δέχτηκε εντολή από συγγενή της οικογένειας για να ψάξει την υπόθεση. Η έρευνα συνοδεύεται από φωτογραφίες με το άψυχο σώμα του φοιτητή, το οποίο είναι σε καλή κατάσταση εκτός από το κεφάλι και το δεξί του χέρι.

Ο κύριος Σπύρου τονίζει: «Απο τις φωτογραφίες και την έρευνα προκύπτει πως ο Βαγγέλης είχε κακώσεις προθανάτιες. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε επιστήμονες που γνωρίζουν. Τα αναφέρω όλα αναλυτικά στον Εισαγγελέα και περιμένω να δώ πώς θα δικαιλογήσουν τις εικόνες». Όταν ρωτήθηκε αν οι εικόνες αυτές είναι μέρος της δικογραφίας απάντησε: «Δεν το γνωρίζω. Και ειλικρινά απορώ πώς μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρίσει αυτη η ιστορία και οι ένοχοι οι δολοφόνοι να καθίσουν στο σκαμνί».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις