Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απίστευτες αποκαλύψεις από την μητέρα του κυβερνήτη του Χιούι: Τι έλεγε στο τηλέφωνο!
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες αποκαλύψεις από την μητέρα του κυβερνήτη του Χιούι: Τι έλεγε στο τηλέφωνο!

Λίγες ημέρες μετά το τελευταίο αντίο στον κυβερνήτη του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι που συνετρίβη στις πλαγιές του Σαρανταπόρου Ελασσόνας, η μητέρα του Δημοσθένη Γούλα ξεσπάει… Μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις», δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της σκοτώθηκε σε μια πτήση που δεν ήθελε να γίνει! Η μητέρα του αδικοχαμένου ταγματάρχη, συγκλονίζει όταν περιγράφει τα […]

goulas-1492700158

Λίγες ημέρες μετά το τελευταίο αντίο στον κυβερνήτη του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι που συνετρίβη στις πλαγιές του Σαρανταπόρου Ελασσόνας, η μητέρα του Δημοσθένη Γούλα ξεσπάει…

Μιλώντας στην εφημερίδα «Ειδήσεις», δεν μπορεί να πιστέψει πως ο γιος της σκοτώθηκε σε μια πτήση που δεν ήθελε να γίνει!

Η μητέρα του αδικοχαμένου ταγματάρχη, συγκλονίζει όταν περιγράφει τα όσα άκουσε να λέει ο γιος της στο τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα.

«Τη Δευτέρα το πρωί επικοινώνησα μαζί του. Ταυτόχρονα, δέχθηκε μια κλήση και τον άκουσα να μιλάει στο τηλέφωνο με κάποιον για τις λεπτομέρειες της μοιραίας πτήσης», λέει χαρακτηριστικά η Τάνια Γούλα.

goulas708

Στη συνέχεια αποκαλύπτει τα όσα άκουσε: “Η στιχομυθία που εγώ άκουσα ήταν η εξής: “Καλά, δεν κάναμε την πτήση νωρίτερα που ο καιρός ήταν καλός; Αύριο, ο καιρός δεν ξέρω πώς θα είναι”. Κατάλαβα ότι ο γιος μου ήθελε να πετάξει την Τρίτη που ο καιρός ήταν καλός και όχι την Τετάρτη το πρωί, όταν έπεσε το ελικόπτερο και ο καιρός ήταν άσχημος”.

Στη συνέχεια, άκουσε τον Δημοσθένη να λέει στον αξιωματικό που είχε επικοινωνήσει μαζί του: “Στις οκτώ παρά είκοσι να είστε εκεί. Να μην αργήσετε, γιατί εγώ θα αναγκαστώ να σβήσω και να ανεφοδιάσω”.

Δεν κατάλαβε, όπως είπε στην εφημερίδα, τι ακριβώς εννοούσε και ούτε τον ρώτησε να μάθει, γιατί θεωρούσε πως δεν πρέπει να ανακατεύεται στις υποθέσεις του γιου της.

Όπως είπε, από εκείνη την στιγμή που άκουσε τις φοβίες του, έτρεμε μέχρι να επιστέψει ο γιος της…

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις