Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Απατεώνες “μελλοντολόγοι” απέσπασαν αστρονομικό ποσό από γυναίκα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απατεώνες “μελλοντολόγοι” απέσπασαν αστρονομικό ποσό από γυναίκα!

Του Πέτρου Καρσιώτη Απατεώνες δήθεν… πνευματιστές, έριξαν στα δίχτυα τους μια 38χρονη γυναίκα που αναζήτησε τη λύση των προβλημάτων τους στην… τέχνη τους και κυριολεκτικά τη μάδησαν! Ένας 33χρονος «μελλοντολόγος-πνευματιστής» όπως συστήθηκε  και δύο γυναίκες- «συνεργάτες» του, ηλικίας 50 και 76 χρόνων, αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για απάτη και εκβίαση κατά της γυναίκας θύματός τους. Η […]

mentioum-735x459

Του Πέτρου Καρσιώτη

Απατεώνες δήθεν… πνευματιστές, έριξαν στα δίχτυα τους μια 38χρονη γυναίκα που αναζήτησε τη λύση των προβλημάτων τους στην… τέχνη τους και κυριολεκτικά τη μάδησαν!

Ένας 33χρονος «μελλοντολόγος-πνευματιστής» όπως συστήθηκε  και δύο γυναίκες- «συνεργάτες» του, ηλικίας 50 και 76 χρόνων, αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες για απάτη και εκβίαση κατά της γυναίκας θύματός τους.

Η υπόθεση με τα… πνεύματα, ξεκίνησε  τον Απρίλιο του 2016 και διήρκεσε  έως και τον Φεβρουάριο του 2017.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, η υπόθεση διαδραματιζόταν σε περιοχή της Φλώρινας.

Τον Φεβρουάριο ξεκίνησε η έρευνα της αστυνομίας

Η έρευνα της Αστυνομίας ξεκίνησε τον  Φεβρουάριο εφέτος, όταν απελπισμένη η  38χρονη γυναίκα, κατήγγειλε ότι το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα άγνωστος άνδρας κατάφερε με απατηλό τρόπο, μέσω τηλεφώνου, προσποιούμενος τον πνευματιστή – μελλοντολόγο , να της αποσπάσει συνολικά το χρηματικό ποσό των -95.000- ευρώ.

Το προαναφερόμενο ποσό είχε αποστείλει τμηματικά το θύμα της απάτης  στην τριάδα των… πνευματιστών, ενώ κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο του 2017 επιπλέον ο 33χρονος,  εκβίαζε την 38χρονη,προκειμένου να της αποσπάσει και άλλα χρηματικά ποσά!

Η Ελληνίδα γυναίκα, μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, αντιμετώπιζε ερωτικά προβλήματα. Απευθύνθηκε σε μια φίλη της στην Ελλάδα και εκείνη της συνέστησε τον 33χρονο για το οποίο είχε… ακούσει ότι καλός πνευματιστής. Ο τελευταίος μάλιστα διαφήμιζε τις ικανότητές του στη… λευκή μαγεία και μέσω του Face Book, αλλά με πλαστά στοιχεία.

Τραπουλόχαρτα χειρομαντίας και τράπουλα κατασχέθηκαν

Μετά από  έρευνα ταυτοποιήθηκαν ως δράστες ένας 33χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 50 και 76 χρόνων, ενώ ακολούθως σε έρευνα στην οικία του 33χρονου σε περιοχή της Φλώρινας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • -61- τραπουλόχαρτα χαρτομαντείας,
  • -1- τράπουλα,
  • χρηματικό ποσό -500- ευρώ,
  • -2- υπολογιστές,
  • -1- κινητό τηλέφωνο,
  • -1- εξωτερικός σκληρός δίσκος και
  • -1- φορητή μονάδα αποθήκευσης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας ενώ ερευνάται η συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις