Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / O “Εξολοθρευτής” του Πούτιν είναι έτοιμος και σου “κόβει” τα πόδια (pics-vid)
PLUS

O “Εξολοθρευτής” του Πούτιν είναι έτοιμος και σου “κόβει” τα πόδια (pics-vid)

  Ονομάζεται FEDOR, δηλαδή Final Experimental Demonstration Object Research και έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το video που δείχνει τον «άντρα» να προσπαθεί να πυροβολήσει και με τα δύο χέρια. Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, ο στόχος των ασκήσεων είναι να βελτιώσουν τις κινητικές ικανότητες και τις διεργασίες λήψης αποφάσεων του […]

 fedor-640x427-c

Ονομάζεται FEDOR, δηλαδή Final Experimental Demonstration Object Research και έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία από την ώρα που δημοσιοποιήθηκε το video που δείχνει τον «άντρα» να προσπαθεί να πυροβολήσει και με τα δύο χέρια.

Σύμφωνα με τον ρωσικό στρατό, ο στόχος των ασκήσεων είναι να βελτιώσουν τις κινητικές ικανότητες και τις διεργασίες λήψης αποφάσεων του FEDOR.

FEDOR-military-russian-robot

Τη φωτογραφία του ρομπότ να πυροβολεί, δημοσίευσε στο Twitter πριν λίγες μέρες ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Ρογκόζιν γράφοντας: «Το ρομπότ FEDOR. επιδεικνύει τις ικανότητές του στη χρήση όπλου και με τα δύο χέρια».

robot

Πριν αρχίσει ο κακός χαμός, ο Ρογκόζιν εξήγησε πως η Ρωσία δεν επιθυμεί να κατασκευάζει έναν εξολοθρευτή, αλλά ένα ρομπότ υψηλής νοημοσύνης.

1047102642

Αρχικός στόχος τους FEDOR, είναι η αποστολή του στο διάστημα το 2021.

maxresdefault

Εκτός αν ο Πούτιν αλλάξει γνώμη και τον χρησιμοποιήσει διαφορετικά…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις