Ψάλτης: “Την Χριστίνα μου την έστειλε ο Θεός για τα τελευταία μου χρόνια”

LIFESTYLE

Ψάλτης: “Την Χριστίνα μου την έστειλε ο Θεός για τα τελευταία μου χρόνια”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Οι γιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», έκαναν ό.τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, όμως οι μεταστάσεις που είχε κάνει η διαβολική ασθένεια αποδείχθηκαν πιο δυνατές. Όλες αυτές τις ημέρες, δεν έφυγε ούτε λεπτό από δίπλα […]

21.04.2017 | 15:59

Έφυγε το μεσημέρι της Παρασκευής ο ηθοποιός Στάθης Ψάλτης που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Οι γιατροί του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», έκαναν ό.τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, όμως οι μεταστάσεις που είχε κάνει η διαβολική ασθένεια αποδείχθηκαν πιο δυνατές.

Όλες αυτές τις ημέρες, δεν έφυγε ούτε λεπτό από δίπλα του η αγαπημένη του σύζυγος Χριστίνα. Σε μία από της συνεντεύξεις του ο Στάθης Ψάλτης την είχε χαρακτηρίσει «γυναίκα της ζωής του» και είχε δηλώσει πως εκείνη ήταν ένα δώρο από τον Θεό.

Την γνώρισε το 1995, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και το 2006 παντρεύτηκαν.

Οι δυο τους ήθελαν πάρα πολύ ν’ αποκτήσουν ένα παιδί κι έκαναν προσπάθειες με εξωσωματικές, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο Στάθης Ψάλτης, έχει ήδη μία κόρη, την Μαρία.

Το 2008 ο ηθοποιός δήλωνε στην εφημερίδα Εspresso: «Ύστερα από τόσες πολυτάραχες σχέσεις με γυναίκες της showbiz, τι ήταν αυτό που σε έκανε να… αράξεις στη Χριστίνα;

«Τα μάτια της, που όταν ανοιγοκλείνουν, είναι σαν να ακούω τις χαρμόσυνες καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων… Αυτό της το είπα μόλις τη γνώρισα και τα λέει όλα. Η αγνή ψυχή της είναι ζωγραφισμένη στο βλέμμα της και στο υπέροχο χαμόγελό της που μοιάζει με πυραμίδα ανεξερεύνητη».

«Αν και δεν ήμουν ο ζεν πρεμιέ, έζησα πολύ έντονα, τα έκανα όλα και δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από κανέναν. Το Χριστινάκι μου είναι ο ερωτάς μου. Το έστειλε ο Θεός για να με κάνει στα… τελευταία χρόνια της ζωής μου να είμαι ευτυχισμένος».

Exit mobile version