Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Ελλάδα “αποχαιρετά” τον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο (pics- vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ελλάδα “αποχαιρετά” τον συνταγματάρχη Θωμά Αδάμο (pics- vid)

Θρήνος στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας που αποχαιρέτησε σήμερα τον 50χρονο συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου που σκοτώθηκε στην μοιραία πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας. Συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και εκατοντάδες πολίτες τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, την ιαχή «Αθάνατος» και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Ο Θωμάς Αδάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας και […]

201704191052594812

Θρήνος στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας που αποχαιρέτησε σήμερα τον 50χρονο συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου που σκοτώθηκε στην μοιραία πτώση του ελικοπτέρου Χιούι στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

4-1

Συγγενείς, φίλοι, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και εκατοντάδες πολίτες τον αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια, την ιαχή «Αθάνατος» και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.

6-1 3 1-1

Ο Θωμάς Αδάμος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας και ήταν πατέρας τριών παιδιών.

Ο 50χρονος επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο από τη Λάρισα όπου υπηρετούσε ως Διευθυντής σε νευραλγικό πόστο στην 1η Στρατιά. Ο Θωμάς Αδάμος διέμενε στην Καρδίτσα και καθημερινά πήγαινε για δουλειά στη Λάρισα.

7-1 8 12 11

Η σύζυγός του, ολλανδικής καταγωγής, Klaasje J.J. Αδάμου – Kraaijenbrink είναι παιδίατρος – νεαγνολόγος και έχει ιατρείο στην Καρδίτσα.

kidieia-paron-epta kidieia-paron-okto

Τα δύο παιδιά του σπουδάζουν και το ένα είναι μαθητής Λυκείου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις