Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Χοντρό παιχνίδι από Τερέζα Μέι: Κλείνει τα σύνορα σε πολίτες της Ε.Ε.
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Χοντρό παιχνίδι από Τερέζα Μέι: Κλείνει τα σύνορα σε πολίτες της Ε.Ε.

Λίγο μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η Τερέζα Μέι με την απόφαση της για πρόωρες εκλογές στις 8 του Ιουνίου, η Βρετανίδα πρωθυπουργός «χτυπά» με μια κίνηση που θα φέρει τα πάνω – κάτω. Η Μέι, σκοπεύει να ανακοινώσει σύντομα, πως θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία. Μια κίνηση, που […]

theresa-may

Λίγο μετά την αναστάτωση που προκάλεσε η Τερέζα Μέι με την απόφαση της για πρόωρες εκλογές στις 8 του Ιουνίου, η Βρετανίδα πρωθυπουργός «χτυπά» με μια κίνηση που θα φέρει τα πάνω – κάτω.

Η Μέι, σκοπεύει να ανακοινώσει σύντομα, πως θα σταματήσει η ελεύθερη μετακίνηση πολιτών της ΕΕ προς τη Βρετανία.

Μια κίνηση, που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, κυρίως αρνητικά, τους πολίτες χωρών-μελών της ΕΕ που σπουδάζουν ή εργάζονται στη Βρετανία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail «με το μανιφέστο της η Τερέσα Μέι, ενόψει των εκλογών, αναμένεται να δεσμεύσει τους Συντηρητικούς ώστε να τερματιστεί η ελεύθερη μετακίνηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

dailymail

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η πρωθυπουργός θα δεσμευτεί επίσης ότι η χώρα της θα αποσυρθεί από την ενιαία αγορά της ΕΕ και από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

Tο μανιφέστο θα πρέπει να γίνει αποδεκτό από τα στελέχη των Συντηρητικών που τάσσονται υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, γράφει το επίμαχο δημοσίευμα και προσθέτει: «Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη των Τόρηδων, τα τρία μέτρα της Μέι είναι ουσιαστικά για την υλοποίηση του αποτελέσματος του περσινού δημοψηφίσματος».

Με αυτές τις κινήσεις, η Τερέζα Μέι επιθυμεί να σταματήσει την αναταραχή που προκαλούν οι φανατικοί οπαδοί της παραμονής της Βρετανίας στην ευρωζώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις