Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αθλητικός πολιτισμός από Ατλέτικο και Λέστερ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αθλητικός πολιτισμός από Ατλέτικο και Λέστερ

«Συγχαρητήρια Ατλέτικο και καλή συνέχεια στη διοργάνωση του Champions League», έγραψε η Λέστερ στον λογαριασμό της στο twitter, με την Ατλέτικο να απαντά: «Ήταν τιμή να παίξουμε στο Λέστερ. Υπέροχη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και εξαιρετικός αντίπαλος. Λέστερ, σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν». Δείγματα αθλητικού πολιτισμού, ασυνήθιστα στα μέρη μας, από δύο ομάδες […]

atletico-madrid-leicester-city

«Συγχαρητήρια Ατλέτικο και καλή συνέχεια στη διοργάνωση του Champions League», έγραψε η Λέστερ στον λογαριασμό της στο twitter, με την Ατλέτικο να απαντά: «Ήταν τιμή να παίξουμε στο Λέστερ. Υπέροχη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και εξαιρετικός αντίπαλος. Λέστερ, σου ευχόμαστε τα καλύτερα για το υπόλοιπο της σεζόν». Δείγματα αθλητικού πολιτισμού, ασυνήθιστα στα μέρη μας, από δύο ομάδες που συγκρούστηκαν για την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Για την ιστορία, η Λέστερ προσπάθησε, αλλά αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ατλέτικο και η ομάδα της Μαδρίτης προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, διεκδικώντας την πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στο πρώτο ματς στο «Βιθέντε Καλντερόν» η Λέστερ είχε ηττηθεί 1-0 από ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκριεζμάν.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις