Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αρτούρο Βιδάλ: «Δεν γίνεται να συμβαίνει μια τέτοια ληστεία»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρτούρο Βιδάλ: «Δεν γίνεται να συμβαίνει μια τέτοια ληστεία»

«Όταν δύο ομάδες παίζουν στο Champions League, δεν γίνεται να συμβαίνει μία τέτοια ληστεία. Ο διαιτητής έκανε λάθη και αυτά τα λάθη δεν είναι επιπέδου Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιδάλ, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για την διαιτησία του Βίκτορ Κασάι στο χθεσινό ματς της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αρτούρο Βιδάλ αποβλήθηκε άδικα […]

arturo-vidal_10

«Όταν δύο ομάδες παίζουν στο Champions League, δεν γίνεται να συμβαίνει μία τέτοια ληστεία. Ο διαιτητής έκανε λάθη και αυτά τα λάθη δεν είναι επιπέδου Champions League», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βιδάλ, δείχνοντας τον εκνευρισμό του για την διαιτησία του Βίκτορ Κασάι στο χθεσινό ματς της Μπάγερν με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αρτούρο Βιδάλ αποβλήθηκε άδικα με δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Κασάι στο 84ο λεπτό, ενώ και γενικότερα οι Βαυαροί θεωρούν ότι ο Ούγγρος διαιτητής με τις αποφάσεις του έστειλε τους Ισπανούς στα ημιτελικά και γι’ αυτό του επιτέθηκαν στις δηλώσεις τους αμέσως μετά το φινάλε του αγώνα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, όπου ηττήθηκαν με 4-2. Περισσότερο δε στάθηκαν στα δύο γκολ που έβαλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από θέση οφσάιντ και καθόρισαν το αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις