Βρήκαν στην ανακύκλωση βιβλίο με κρυμμένο… θησαυρό!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βρήκαν στην ανακύκλωση βιβλίο με κρυμμένο… θησαυρό!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Ένα βιβλίο με διαφορετικό, περιεχόμενο από τα άλλα, βρέθηκε στα χέρια των υπαλλήλων εργοστασίου ανακύκλωσης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ενώ την ώρα της διαλογής των ανακυκλώσιμων υλικών έπαιρνε τη σειρά του κοντά σε άλλα βιβλία, ένας υπάλληλος είδε να εξέχουν από τις σελίδες χαρτονομίσματα! Επρόκειτο για παλαιό βιβλίο-θησαυρό, αφού ούτε λίγο ούτε […]

19.04.2017 | 07:27

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ένα βιβλίο με διαφορετικό, περιεχόμενο από τα άλλα, βρέθηκε στα χέρια των υπαλλήλων εργοστασίου ανακύκλωσης στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ενώ την ώρα της διαλογής των ανακυκλώσιμων υλικών έπαιρνε τη σειρά του κοντά σε άλλα βιβλία, ένας υπάλληλος είδε να εξέχουν από τις σελίδες χαρτονομίσματα!

Επρόκειτο για παλαιό βιβλίο-θησαυρό, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ στις σελίδες του έκρυβε 15.000 ευρώ!

Προφανώς, όπως εκτιμούν,  το βιβλίο με τα χρήματα ανήκε σε κάποιον ηλικιωμένο, ο οποίος έκρυβε  το κομπόδεμα του  στις σελίδες του και όταν πια έφυγε από τη ζωή, κανείς από όσους ανέλαβαν να τακτοποιήσουν  τα αντικείμενα του σπιτιού,  δεν αντελήφθη τα χρήματα, που υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Έτσι το βιβλίο κατέληξε στην ανακύκλωση και αφού μάλλον δεν πρόκειται να βρεθεί άκρη από πού προήλθε το βιβλίο, το πιθανότερο είναι τα χρήματα να καταλήξουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 

 

Exit mobile version