Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δημοσθένης Βεργής: Από τη φυλακή στη… Μύκονο με νόμο Παρασκευόπουλου! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσθένης Βεργής: Από τη φυλακή στη… Μύκονο με νόμο Παρασκευόπουλου! (pics)

Με το χαμόγελο στα χείλη και την σύζυγο του, ο Δημοσθένης Βεργής που καταδικάστηκε το 2014 σε 37 χρόνια φυλάκιση, πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο! Ο ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος Έλληνες Οικολόγοι, αποφυλακίστηκε πρόσφατα με τον νόμο Παρασκευόπουλου για λόγους υγείας και ζει πλέον στο σπίτι του στην Αθήνα. Ο Βεργής καταδικάστηκε το 2014 […]

βερ

Με το χαμόγελο στα χείλη και την σύζυγο του, ο Δημοσθένης Βεργής που καταδικάστηκε το 2014 σε 37 χρόνια φυλάκιση, πέρασε το Πάσχα στη Μύκονο!

Ο ιδρυτής και αρχηγός του κόμματος Έλληνες Οικολόγοι, αποφυλακίστηκε πρόσφατα με τον νόμο Παρασκευόπουλου για λόγους υγείας και ζει πλέον στο σπίτι του στην Αθήνα.

Ο Βεργής καταδικάστηκε το 2014 με βαριά καταδίκη συνολικής κάθειρξης 37 ετών και 6 μηνών χωρίς αναστολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπόθεση καταπάτησης 452.000 τ.μ. δημόσιας γης κοντά στη λίμνη Μαραθώνα.

«Βγήκα από τη φυλακή με το νόμο Παρασκευόπουλου. Η ευτυχία μου δεν περιγράφεται, αλλά η υγεία μου είναι χειρότερα από ποτέ», λέει στην εφημερίδα Espresso.

«Όταν βγήκα από τη φυλακή είχα λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτές τις μέρες είμαι λίγο καλύτερα, αλλά προσέχω», λέει.

μυκ

Για το πώς ήταν η ζωή πίσω από τα σίδερα, ο Βεργής δεν θέλησε να μιλήσει, αρκέστηκε όμως στο να εκφράσει την αγάπη του για τη σύζυγο του.

«Ήταν η πιο κυρία από όλες αυτές που έρχονταν στα επισκεπτήρια. Όλοι είχαν να το λένε για τη σύζυγό μου. Είμαι ο πιο τυχερός άντρας στον κόσμο που τη γνώρισα και την έχω στο πλευρό μου».

vergis1
Η Σβετλάνα Λισαγκόρ-Βεργή με καταγωγή από τη Μολδαβία, είναι 13 χρόνια παντρεμένη με τον Δημοσθένη Βεργή, Μολδαβή και ιδρύτρια και πρόεδρος της Ένωσης Ελληνομολδαβικής Φιλίας «Αλέξανδρος Υψηλάντης».

vergis2_0

Το πολύ ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε στις διακοπές του Πάσχα στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις