Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Οι «καυτές» πόζες της Κολιδά με το μαγιό μετά το Survivor!
LIFESTYLE

Οι «καυτές» πόζες της Κολιδά με το μαγιό μετά το Survivor!

Τη σέξι πλευρά της αρχίζει να βγάζει η Ειρήνη Κολιδά που έγινε γνωστή μέσα από τους «Μαχητές». Η πρώην παίκτρια μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομίνικο, το οποίο της κόστισε δύο πλευρά, αποχώρησε από το Survivor και πήρε το αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Ελλάδα τη Μεγάλη Παρασκευή. Η μαμά του Survivor δεν πρόλαβε […]

KOLLIDA

Τη σέξι πλευρά της αρχίζει να βγάζει η Ειρήνη Κολιδά που έγινε γνωστή μέσα από τους «Μαχητές». Η πρώην παίκτρια μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε στον Άγιο Δομίνικο, το οποίο της κόστισε δύο πλευρά, αποχώρησε από το Survivor και πήρε το αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Ελλάδα τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η μαμά του Survivor δεν πρόλαβε να γυρίσει και έκανε την πρώτη επαγγελματική φωτογράφισή της και μάλιστα ανέβασε και ένα κολάζ από δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την εν λόγω φωτογράφιση!

Η personal trainer φαίνεται πως μετά τον τραυματισμό της και την επιστροφή της στο πριν είναι αρκετά καλά και φυσικά η φωτογραφία που δημοσίευσε απέσπασε πολλά likes και σχόλια!

#survivorgr #backstage#photoshooting #waiting#onlypositivevibes#missthosedays#miss survivor!!!!!!», έγραψε στην λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

#survivorgr #backstage#photoshooting #waiting#onlypositivevibes#missthosedays#miss survivor!!!!!!

A post shared by Irini Kolida (@irini_kolida) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις