Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρόδος: Μητέρα κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη βλάβη εξαιτίας κροτίδας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: Μητέρα κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη βλάβη εξαιτίας κροτίδας

Κάθε χρόνο την ημέρα της Ανάστασης σημειώνονται τραυματισμοί εξαιτίας των επικίνδυνων κροτίδων. Αυτή τη φορά, θύματα είναι δυο γυναίκες, στη Ρόδο και στη Χίο. Μια νεαρή μητέρα παρακολουθούσε την ακολουθία της Ανάστασης από το μπαλκόνι του σπιτιού της, απέναντι από την εκκλησία της Αναλήψεως στην πόλη της Ρόδου. Μια κροτίδα που εξερράγη, έφτασε στο χαμηλό […]

????????????? ?????? ??? ? ?? ? a?? ?? ?m???? ??? ????? ???????????? ? ?? ?? ?? ?? ?? ?????? ?????????? ??i m???? ???????? ? ?????,????I ?????,????? ? ?? ??® ???, ????? ® ????, ??????????? ??h??? ????, ???????? ??????????? ?? ?????.(eurokinissi-??????????

Κάθε χρόνο την ημέρα της Ανάστασης σημειώνονται τραυματισμοί εξαιτίας των επικίνδυνων κροτίδων. Αυτή τη φορά, θύματα είναι δυο γυναίκες, στη Ρόδο και στη Χίο.

Μια νεαρή μητέρα παρακολουθούσε την ακολουθία της Ανάστασης από το μπαλκόνι του σπιτιού της, απέναντι από την εκκλησία της Αναλήψεως στην πόλη της Ρόδου.

Μια κροτίδα που εξερράγη, έφτασε στο χαμηλό μπαλκόνι και ένα θραύσμα την τραυμάτισε σοβαρά στο μάτι προκαλώντας εσωτερική αιμορραγία, όσο η μικρή κορούλα της ήταν δίπλα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύεται και κινδυνεύει από ανεπανόρθωτη βλάβη.

Στην περιοχή του Αγίου Μάρκου στον Βροντάδο μια 16χρονη κοπέλα που παρακολουθούσε τον ρουκετοπόλεμο, τραυματίστηκε στη μύτη και μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο.

Ωστόσο ήταν πιο τυχερή, καθώς χρειάστηκε μόνο μερικά ράμματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις