Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

17

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς: “Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες” (vid)
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς: “Είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε πρόσφυγες” (vid)

«Αναχώρησαν σήμερα από το νησί μας ως ελεύθεροι πολίτες οι 50 μετανάστες που είχαν φθάσει μετά από SOS στο λιμάνι του Αργοστολίου το Μεγάλο Σάββατο απόγευμα», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας σήμερα νωρίς το πρωί. «Τα 13 παιδιά νοσηλεύτηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αργοστολίου με την φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού παρουσία […]

ImageHandler

«Αναχώρησαν σήμερα από το νησί μας ως ελεύθεροι πολίτες οι 50 μετανάστες που είχαν φθάσει μετά από SOS στο λιμάνι του Αργοστολίου το Μεγάλο Σάββατο απόγευμα», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας σήμερα νωρίς το πρωί.

«Τα 13 παιδιά νοσηλεύτηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αργοστολίου με την φροντίδα των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού παρουσία των μητέρων τους. Τελικά δεν είχαν τίποτε το ανησυχητικό, είχαν προφανώς ταλαιπωρηθεί από το ταξίδι και είχαν αδιαθετήσει.  Με λεωφορείο του ΚΤΕΛ λοιπόν αναχώρησαν σήμερα αυτοί οι άνθρωποι, ευχαριστώντας το νησί μας θερμά και ευγνώμονες για όλα όσα τους προσφέραμε: ιατρική περίθαλψη, στέγη και φαγητό» είπε.

«Μας δόθηκε η τιμή το Πάσχα να προσφέρουμε ανθρωπιά, αλληλεγγύη και φροντίδα σε 50 συνανθρώπους μας, ήταν το καλύτερο Πάσχα που θα μπορούσαμε να έχουμε. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης.

«Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, είναι εξοργιστικό αυτό που γράφουν. Υπάρχουν πρόσφυγες, υπάρχουν ικέτες, υπάρχουν ναυαγοί… άνθρωποι λαθραίοι δεν υπάρχουν. Εμείς με χαρά και τιμή να τους φιλοξενήσουμε», είχε πει το Μεγάλο Σάββατο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις