Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές, τους θυελλώδεις ανέμους και τις χαλαζοπτώσεις εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα διαρκέσει ένα 24ωρο και από αυτήν θα επηρεαστούν κυρίως η δυτική και η βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν: […]

kairos-kataigides-kai-xionia-sta-oreina.w_hr

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές, τους θυελλώδεις ανέμους και τις χαλαζοπτώσεις εξέδωσε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η κακοκαιρία θα διαρκέσει ένα 24ωρο και από αυτήν θα επηρεαστούν κυρίως η δυτική και η βόρεια Ελλάδα.

Συγκεκριμένα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν:

– αρχικά η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και βαθμιαία τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου με τη βελτίωση να αναμένεται από το βράδυ για την κεντρική και την ανατολική Μακεδονία.

– το μεσημέρι και το απόγευμα από την κακοκαιρία θα επηρεαστούν πιθανόν η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η βορειοδυτική Πελοπόννησος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις