Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρικτό έγκλημα στην Τουρκία: “Σκοτώσαμε την αδερφή μας γιατί γυρνούσε”
ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα στην Τουρκία: “Σκοτώσαμε την αδερφή μας γιατί γυρνούσε”

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται παρόμοια είδηση από την Τουρκία, η κυνική ομολογία των αδερφών προκαλεί ανατριχίλα. Τέσσερα αδέρφια από την επαρχία του Καρς, δολοφόνησαν εν ψυχρώ με έξι σφαίρες την 35χρονη αδερφή τους επειδή «γυρνούσε με άνδρες» και «αμαύρωνε την τιμή της οικογένειας». Το πτώμα της Özlem Aykutluğ βρέθηκε στον […]

untitled

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται παρόμοια είδηση από την Τουρκία, η κυνική ομολογία των αδερφών προκαλεί ανατριχίλα.

Τέσσερα αδέρφια από την επαρχία του Καρς, δολοφόνησαν εν ψυχρώ με έξι σφαίρες την 35χρονη αδερφή τους επειδή «γυρνούσε με άνδρες» και «αμαύρωνε την τιμή της οικογένειας». Το πτώμα της Özlem Aykutluğ βρέθηκε στον δρόμο από την Άγκυρα προς την Κωνσταντινούπολη στις 28 Φεβρουαρίου.

Δυο μέρες πριν το φρικτό έγκλημα η 35χρονη που ήταν μητέρα δύο παιδιών, είχε ακολουθήσει τα αδέρφια της σε ταξίδι στην Άγκυρα, τα οποία είχαν οργανώσει τη δολοφονία της.

Οι Αρχές αμέσως υποψιάστηκαν την οικογένεια της, γιατί υπήρχαν πολλές μαρτυρίες για τους έντονους καβγάδες μεταξύ του θύματος και των αδερφών της.

Μετά από τη σύλληψή τους στην Άγκυρα, οι τέσσερις άνδρες ηλικίας από 29 έως 37 ετών, ομολόγησαν τη δολοφονία της αδερφής τους κατά την ανάκριση. Μάλιστα είπαν πως γνώριζε ότι θα την δολοφονήσουν και τους ζήτησε να προσέχουν τα παιδιά της!

«Ξέρω ότι θα με σκοτώσετε. Σας ικετεύω, προστατέψτε τα παιδιά μου, μην τα εγκαταλείψετε», ήταν τα λόγια της 35χρονης λίγο πριν πεθάνει, όπως κατέθεσαν τα αδέρφια της.

Σύμφωνα με την hurriyetdailynews.com οι δολοφόνοι υποστήριξαν πως η αδερφή τους «γύριζε συνεχώς με άντρες, με αποτέλεσμα να τη συζητά όλο το χωριό». «Αμαύρωνε την τιμή της οικογένειας. Έπρεπε να κάνουμε κάτι για να αποκαταστήσουμε το καλό μας όνομα και δεν το μετανιώνουμε»!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις