Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αχαΐα: Συγκλονίζει ο θείος της αδικοχαμένης 7χρονης (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαΐα: Συγκλονίζει ο θείος της αδικοχαμένης 7χρονης (video)

Δεν μπορεί να πιστέψει η οικογένεια της άτυχης 7χρονης πως δεν θα ξαναδεί ποτέ το αγγελούδι της. Η Νικολίτσα, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διασταύρωση της εθνικής οδού Πατρών Πύργου πήγαινε μαζί με τα τρία αδέρφια και την μητέρα της στο Επιτάφιο. Κάποια στιγμή, άρχισε να τρέχει και η μητέρα της δεν την πρόλαβε… Σύμφωνα […]

jpqgbgfkvz57cd0e4744e5c

Δεν μπορεί να πιστέψει η οικογένεια της άτυχης 7χρονης πως δεν θα ξαναδεί ποτέ το αγγελούδι της.

Η Νικολίτσα, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη διασταύρωση της εθνικής οδού Πατρών Πύργου πήγαινε μαζί με τα τρία αδέρφια και την μητέρα της στο Επιτάφιο.

Κάποια στιγμή, άρχισε να τρέχει και η μητέρα της δεν την πρόλαβε…

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα και δεν κατάφερε να φρενάρει όταν είδε το κοριτσάκι να διασχίζει τον δρόμο.

Ο θείος της Νικολίτσας, καταγγέλλει ότι το αυτοκίνητο που χτύπησε την ανιψιά του είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα η οδηγός να μην μπορεί να αντιδράσει.
«Η νύφη μου πήρε τα τέσσερα παιδιά της για να πάει στην Εκκλησία, στον επιτάφιο και ενώ περίμεναν να περάσουν το δρόμο, το πιο μικρό παιδάκι της, η 7χρονη Νικολίτσα, της ξέφυγε από τα χέρια. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν το αυτοκίνητο με μεγάλη ταχύτητα και το σκότωσε το παιδί».

Η οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά αφέθηκε  αργότερα ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις