Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημοσίευμα ντροπής για την Αθηνά Ωνάση: “Τη χώρισε γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά”!
LIFESTYLE

Δημοσίευμα ντροπής για την Αθηνά Ωνάση: “Τη χώρισε γιατί δεν μπορεί να κάνει παιδιά”!

Έναν πολύ ντροπιαστικό τρόπο βρήκε δημοσίευμα τεράστιας ιστοσελίδας στη Βραζιλία να διασύρει την Αθηνά Ωνάση, με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι κατασκεύασμα του Αλβάρο και της νέα του συντρόφου. Με τίτλο «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», το κείμενο αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος ιππέας απάτησε […]

ONASI2

Έναν πολύ ντροπιαστικό τρόπο βρήκε δημοσίευμα τεράστιας ιστοσελίδας στη Βραζιλία να διασύρει την Αθηνά Ωνάση, με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι κατασκεύασμα του Αλβάρο και της νέα του συντρόφου.

Με τίτλο «Ο πραγματικός λόγος του χωρισμού: Η Αθηνά Ωνάση δεν μπορούσε να χαρίσει ένα παιδί στον Ντόντα», το κείμενο αναφέρει πως ο Βραζιλιάνος ιππέας απάτησε την Αθηνά Ωνάση και θα την εγκατέλειπε, καθώς δεν μπορεί να τεκνοποιήσει.

Γίνεται μάλιστα λόγος και στα ξεσπάσματα της χρυσής κληρονόμου, αλλά και τα καταθλιπτικά συμπτώματα που προκαλούσε η αδυναμία της να γίνει μητέρα.

Οι φήμες πως όλο αυτό έχει στηθεί από τον Αλβάρο μέσω της συντρόφου του Ντενίζ Σεβέρο, που είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια με πολύ ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο των ΜΜΕ, οργιάζουν.

Το ζευγάρι είχε κάνει πολλές προσπάθειες να αποκτήσει παιδί, όμως έπεσαν στο κενό και ο Αλβάρο είχε δυσαρεστηθεί με αυτό.

wnasi-alvaro-1000

Στο ίδιο δημοσίευμα γράφεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα αναφερθεί από τον Αλβάρο και στα ελβετικά δικαστήρια που θα εκδικάσουν το διαζύγιο της δεκαετίας, και μάλιστα αναμένεται να προσκομίσει τη σχετική ιατρική γνωμάτευση.

Για να ρίξει λάδι στη φωτιά, ο συντάκτης του κειμένου υπενθυμίζει και τις πολλές προσπάθειες της Χριστίνας Ωνάση να αποκτήσει την Αθηνά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Αλβάρο έκανε πολλά για να πείσει την χρυσή κληρονόμου να υιοθετήσει τη δική του κόρη, τη Βίβιαν, καθαρά φυσικά για λόγους κληρονομιάς…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις