Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Η στιγμή που η “μητέρα όλων των βομβών” σκοτώνει τους τζιχαντιστές (video)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Η στιγμή που η “μητέρα όλων των βομβών” σκοτώνει τους τζιχαντιστές (video)

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ οπτικό υλικό που δείχνει την αμερικανική επίθεση στην «φωλιά» των τζιχαντιστών στο Αφγανιστάν. Η «μητέρα όλων των βομβών» κατέστρεψε θέσεις των μαχητών του ISIS στην περιοχή Achin της επαρχίας Nangarhar, ένα αραιοκατοικημένο σημείο όπου έβρισκαν καταφύγιο οι τζιχαντιστές. Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την […]

isis

Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ οπτικό υλικό που δείχνει την αμερικανική επίθεση στην «φωλιά» των τζιχαντιστών στο Αφγανιστάν.

Η «μητέρα όλων των βομβών» κατέστρεψε θέσεις των μαχητών του ISIS στην περιοχή Achin της επαρχίας Nangarhar, ένα αραιοκατοικημένο σημείο όπου έβρισκαν καταφύγιο οι τζιχαντιστές.

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι προχώρησε σε αυτήν την κίνηση, προκειμένου να «ελαχιστοποιήσει το ρίσκο» για τις αμερικανικές και αφγανικές δυνάμεις που δρουν στην περιοχή κατά των τζιχαντιστών του ISIS.

Πρόκειται για την πιο ισχυρή  μη πυρηνική βόμβα, που σκότωσε 36 τζιχαντιστές ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου δεν τραυματίστηκε κανένας πολίτης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις