Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καρέ-καρέ τα έκτροπα που έγιναν στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης»!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρέ-καρέ τα έκτροπα που έγιναν στα αποδυτήρια του «Καραϊσκάκης»!

Φοβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Πειραιά. Σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες του Ολυμπιακού και τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε τρομερή ένταση στην φυσούνα. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Παπαπέτρου για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με την […]

karaiskakis

Φοβερές σκηνές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον Πειραιά.

Σύμφωνα με τις επίσημες καταγγελίες του Ολυμπιακού και τις δηλώσεις του Κώστα Καραπαπά, μετά το τέλος της αναμέτρησης, υπήρξε τρομερή ένταση στην φυσούνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Παπαπέτρου για τις αποφάσεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και κάπου εκεί υπήρξε η «παρέμβαση» της Αστυνομίας. Σύμφωνα μάλιστα με τους Πειραιώτες, άνδρες των ΜΑΤ χτύπησαν παίκτες και ανθρώπους των Πειραιωτών, γεγονός που επιβεβαίωσε αμέσως μετά και ο Καπίνο!

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά υπήρξε η… απάντηση των οπαδών, καθώς περίπου 100 άτομα προσπάθησαν να κάνουν «ντου» στον χώρο των αποδυτηρίων, ενώ φώναζαν απειλητικά προς τα ΜΑΤ, ότι «εσάς ψάχνουμε, χτυπήσατε τους παίκτες μας»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις