Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Χαμός στο αμερικανικό «Survivor»: Δημοσιοποίησε το μυστικό συμπαίκτη του (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Χαμός στο αμερικανικό «Survivor»: Δημοσιοποίησε το μυστικό συμπαίκτη του (vid)

Ο ανταγωνισμός και οι «κλίκες» που υπάρχουν στα ριάλιτι επιβίωσης, μπορεί ως ένα βαθμό να είναι δικαιολογημένα, ωστόσο πολλές φορές τα όρια ξεπερνούνται. Προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή ή να «θάψουν» τον αντίπαλο, οι παίκτες του Survivor είναι ικανοί να προβούν σε ασυγχώρητες κινήσεις. Όπως συνέβη στο αμερικάνικο ριάλιτι, όπου παίκτης «κάρφωσε» ένα πολύ λεπτό […]

ImageHandlerXCHZUG1I

Ο ανταγωνισμός και οι «κλίκες» που υπάρχουν στα ριάλιτι επιβίωσης, μπορεί ως ένα βαθμό να είναι δικαιολογημένα, ωστόσο πολλές φορές τα όρια ξεπερνούνται.

Προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή ή να «θάψουν» τον αντίπαλο, οι παίκτες του Survivor είναι ικανοί να προβούν σε ασυγχώρητες κινήσεις.

Όπως συνέβη στο αμερικάνικο ριάλιτι, όπου παίκτης «κάρφωσε» ένα πολύ λεπτό και προσωπικό θέμα που αφορούσε στον συμπαίκτη του.

Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Τζεφ Βάρνερ αποκάλυψε μπροστά σε όλους, ότι ο Ζέκε Σμιθ είναι τρανσέξουαλ, αφήνοντας «κόκαλο» τους πάντες. Όπως εξήγησε, δημοσιοποίησε το μυστικό του συμπαίκτη του για να δείξει ότι είναι ικανός να κρύψει πολύ σημαντικά θέματα, άρα δεν μπορεί να είναι έμπιστος.

«Γιατί δεν έχεις πει σε κανέναν πως είσαι τρανσέξουαλ;», ρώτησε ο Βάρνερ τον Ζέκε Σμιθ.

Μετά το πρώτο «πάγωμα» όλοι ξεσηκώθηκαν εναντίον του.

«Είναι προσωπικό! Δεν έπρεπε να το κάνεις αυτό!», του φώναζαν οι συμπαίκτες του.

Ο Ζέκε Σμιθ δεν είπε ούτε μία λέξη και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει αυτό που μόλις είχε συμβεί.

Φυσικά η αντίδραση των παικτών ήταν να δείξουν την έξοδο στον Βάρνερ με ανοιχτή ψηφοφορία.

Μόλις ο άνδρας κατάλαβε το λάθος του, αγκάλιασε τον συμπαίκτη του και του ζήτησε συγγνώμη. «Συγγνώμη φίλε», του είπε. «Είναι ok φίλε», του είπε ο Ζέκε Σμιθ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις