Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάτρα: Μαθητής Δημοτικού τραυματίστηκε εξαιτίας του… Survivor
ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαθητής Δημοτικού τραυματίστηκε εξαιτίας του… Survivor

  Ο φανατισμός των τηλεθεατών με το Survivor έχει ξεπεράσει κάθε όριο κι όταν πρόκειται για ανήλικα παιδιά, το φαινόμενο παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, πολλά είναι τα παιδιά που παρακολουθούν τα επεισόδια του ριάλιτι αφήνοντας στην άκρη το διάβασμα και τις υποχρεώσεις τους, ενώ συζητούν ασταμάτητα για όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο. […]

 ImageHandlerFJ34RO1Q

Ο φανατισμός των τηλεθεατών με το Survivor έχει ξεπεράσει κάθε όριο κι όταν πρόκειται για ανήλικα παιδιά, το φαινόμενο παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.

Σύμφωνα με καταγγελίες γονέων, πολλά είναι τα παιδιά που παρακολουθούν τα επεισόδια του ριάλιτι αφήνοντας στην άκρη το διάβασμα και τις υποχρεώσεις τους, ενώ συζητούν ασταμάτητα για όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στην Πάτρα, πριν μερικές ημέρες, παιδάκι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ενός δύσκολου παιχνιδιού με εμπόδια που τοποθέτησαν συμμαθητές του στο σχολείο, σε μια προσπάθεια να κάνουν αναπαράσταση.

Μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι γονείς του Δημοτικού σχολείου της πόλης, τα παιδιά δείχνουν και προτίμηση στα φαγητά που κερδίζουν ως έπαθλο οι παίκτες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις