Ελλάς το μεγαλείο σου! Ακόμη μια τραγική “ασφαλτόστρωση” στη Θεσσαλονίκη! (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάς το μεγαλείο σου! Ακόμη μια τραγική “ασφαλτόστρωση” στη Θεσσαλονίκη! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Όταν οι κάτοικοι έμαθαν πως ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί, ανακουφίστηκαν καθώς αυτό είχε να συμβεί τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Αλλά η ασυνεννοησία των υπηρεσιών, έκανε ακόμα μία φορά το θαύμα της. Μετά τα έργα του μετρό, στην οδό Μακεδονίας μέχρι την συμβολή της με την Μπότσαρη, συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης. Μετά από […]

13.04.2017 | 10:33

Όταν οι κάτοικοι έμαθαν πως ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί, ανακουφίστηκαν καθώς αυτό είχε να συμβεί τρεις ολόκληρες δεκαετίες. Αλλά η ασυνεννοησία των υπηρεσιών, έκανε ακόμα μία φορά το θαύμα της.

Μετά τα έργα του μετρό, στην οδό Μακεδονίας μέχρι την συμβολή της με την Μπότσαρη, συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Μετά από δέκα μέρες συνεργείο του ΟΤΕ πέρασε από την περιοχή και ξήλωσε ένα κομμάτι στο αριστερό ρεύμα με σκοπό να περάσει οπτικές ίνες, κάτι που θα μπορούσε να γίνει πριν ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση.

Τελικά, άφησαν ένα μεγάλο μπάλωμα αφήνοντας την ασφαλτόστρωση στην άκρη…!

Την ίδια στιγμή, οι φήμες πως θα περάσει από την περιοχή και το Φυσικό Αέριο, προειδοποιούν πως ο δρόμος θα καταστραφεί.

Exit mobile version