Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κυριακή του Πάσχα με Survivor! Ποια η αλήθεια για την εκπομπή του Μπογδάνου
LIFESTYLE

Κυριακή του Πάσχα με Survivor! Ποια η αλήθεια για την εκπομπή του Μπογδάνου

Εδώ και λίγα 24ωρα η Ελεονώρα Μελέτη ζει το Survivor από κοντά, καθώς την Παρασκευή, όταν και επισημοποιήθηκε η συνεργασία της με το ΣΚΑΪ ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την υπεύθυνη προγράμματος του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν την Ελεονώρα να κάνει καθημερινή εκπομπή με θέμα το… Survivor και να κάνει […]

survivor-meleti-1024x840

Εδώ και λίγα 24ωρα η Ελεονώρα Μελέτη ζει το Survivor από κοντά, καθώς την Παρασκευή, όταν και επισημοποιήθηκε η συνεργασία της με το ΣΚΑΪ ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την υπεύθυνη προγράμματος του σταθμού, Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες ήθελαν την Ελεονώρα να κάνει καθημερινή εκπομπή με θέμα το… Survivor και να κάνει πρεμιέρα μια εβδομάδα μετά το Πάσχα. Όπως όλα δείχνουν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ κάνουν την έκπληξη με μια έκτακτη εκπομπή την Κυριακή του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, η εκπομπή της #Survivor θα κάνει πρεμιέρα, με μια έκτακτη εκπομπή, την Κυριακή του Πάσχα 16 Απριλίου στις 20:50 στον ΣΚΑΪ.

Η είδηση επιβεβαιώνεται και από το επίσημο πρόγραμμα του σταθμού καθώς και η διάρκειά της που φαίνεται να είναι πολύ μεγάλη. Το επόμενο πρόγραμμα του σταθμού θα ξεκινάει στις 02:45.

Μεγάλο ενδιαφέρον θα αποτελέσουν και οι πρώτοι καλεσμένοι της Ελεονώρας αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα είναι η Ειρήνη Κολιδά, ο Πάνος Αργιανίδης και ο παίκτης των «Διάσημων» που θα αποχωρήσει στο αποψινό επεισόδιο.

Η εκπομπή εκτός της έκτακτης θα ξεκινά στις 16:00.

Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα «κόψει» τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο με την εκπομπή «ΣΚΑΪ στις 3» αλλά την εκπομπή μαγειρικής «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη.

Το #Survivor θα κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 16:00.

Το Πάσχα, καλεσμένοι θα είναι η Ειρήνη Κολιδά, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Πάνος Αργιανίδης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις