Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σοκ! Χημικός έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες στην τουαλέτα!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ! Χημικός έκανε ιδιαίτερα και βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριες στην τουαλέτα!

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους την διαστροφή κάποιων ανθρώπων πόσο μάλλον όταν το επάγγελμα τους εμπλέκεται με ανήλικα παιδιά. Ένας καθηγητής Χημείας από τη Δυτική Αττική που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα ενώ δίδασκε και σε σχολείο, κατηγορείται ότι παρακολουθούσε με κάμερες τα κορίτσια στην τουαλέτα αλλά και στον χώρο που γινόταν το ιδιαίτερο. Μάλιστα […]

peripoliko-astynomia

Δεν μπορεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους την διαστροφή κάποιων ανθρώπων πόσο μάλλον όταν το επάγγελμα τους εμπλέκεται με ανήλικα παιδιά.

Ένας καθηγητής Χημείας από τη Δυτική Αττική που έκανε ιδιαίτερα μαθήματα ενώ δίδασκε και σε σχολείο, κατηγορείται ότι παρακολουθούσε με κάμερες τα κορίτσια στην τουαλέτα αλλά και στον χώρο που γινόταν το ιδιαίτερο.

Μάλιστα έβαζε στον καφέ ή το νερό που προσέφερε στα κορίτσια, διουρητικά, ώστε να πηγαίνουν συχνά στην τουαλέτα και να έχει περισσότερο υλικό στη διάθεση του.

Η υπόθεση ήρθε στο φως προχθές όταν ένα κορίτσι αντιλήφθηκε τη μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα. Ο καθηγητής όταν κατάλαβε πως πιάστηκε, πέταξε τα πάντα στα σκουπίδια και καθάρισε το σπίτι να μην μείνει κανένα ίχνος.

Η μαθήτρια ενημέρωσε αμέσως τους γονείς της και εκείνην την αστυνομία, που ξεκίνησε την έρευνα.

Οι Αρχές βρήκαν σε κάδους απορριμμάτων τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή.

Βρήκαν όμως και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια. Όλα αυτά θα μεταφερθούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. για περεταίρω έρευνα.

Οι κάμερες τοποθετούνταν στην τουαλέτα και κάτω από το γραφείο όπου καθόταν ο καθηγητής με τις μαθήτριες.

Από την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν αποθηκευμένα περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα.

Τρία ακόμη κορίτσια προσήλθαν στις Αρχές μετά την αποκάλυψη της δράσης του καθηγητή, που κρατά από το 2012!

Η δικογραφία εις βάρος του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις